Η Barbra Streisand: Αποκάλυψε την πρόστυχη πρόταση που της έκανε ο Marlon Brando

Η Barbra Streisand: Αποκάλυψε την πρόστυχη πρόταση που της έκανε ο Marlon Brando
Στη βιογραφία της με τίτλο «My name is Barbra», που αναμένεται σύντομα, η θρυλική ηθοποιός προχωρά και σε μία μεγάλη αποκάλυψη για τον Marlon Brando με τον οποίο στη συνέχεια έγιναν στενοί φίλοι.

Η Barbra Streisand αποκάλυψε στο επερχόμενο μυθιστόρημά της, «My Name Is Barbra», ότι ο θρύλος της οθόνης Marlon Brando της είχε προτείνει κάποτε να κάνουν σεξ πριν γίνουν στενοί φίλοι.

{https://www.instagram.com/p/CyGLzprIsX5/}

Η 81ός ετών σήμερα Streisand, στα απομνημονεύματά της αναφέρθηκε λεπτομερώς στη στιγμή όπου ο Βrando, ο οποίος πέθανε το 2004 σε ηλικία 80 ετών, την πλησίασε σε ένα πάρτι το 1966 και της είπε: «Θα ήθελα να σε γ…..».

Σύμφωνα με ένα απόσπασμα από το μυθιστόρημα, το οποίο φιλοξένησε το Vanity Fair, η τότε σύζυγος του Βrando, Tarita Teriipaia, μια πρώην ηθοποιός από την Γαλλική Πολυνησία, ήταν παρούσα στο πάρτι σε ένα διπλανό δωμάτιο.

{https://www.instagram.com/p/CrBt22GvMjW/}

Παρά την αρχική της απόρριψη, ο σταρ του «Νονού» αρνήθηκε να υποχωρήσει και ρώτησε την Barbra το ίδιο πράγμα για μια ακόμη φορά ενώ οι δύο τους πήγαιναν μια βόλτα με το αυτοκίνητο κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1970.

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός είπε για τον Marlon Brando πως "ήταν απογοητευτικός ως εραστής";

«Ήθελε να πάμε στην έρημο για να δούμε τα αγριολούλουδα. Ήθελε να μείνουμε εκεί τη νύχτα», σημείωσε, προσθέτοντας ότι αρνήθηκε την πρόταση του. Παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε δύο φορές την πρότασή του ηθοποιού για σεξ, οι δυο τους παρέμειναν φίλοι.

Σε άλλο κεφάλαιο του βιβλίου της, η θρυλική τραγουδίστρια φέρεται να αποκάλυψε ότι πάλεψε για να πείσει τον Robert Redford, να πρωταγωνιστήσει μαζί της στη ρομαντική ταινία του 1973 «The Way We Were» που στην Ελλάδα προβλήθηκε με τον τίτλο «Τα καλύτερά μας χρόνια».

«Ο Bοb είναι αυτός ο σπάνιος συνδυασμός… ένας διανοούμενος καουμπόι… ένας χαρισματικός σταρ που είναι επίσης ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του», έγραψε η Streisand. «Όμως, όπως ο σύζυγός μου, είναι σχεδόν απολογητικός για τις εμφανίσεις του και είναι αυτό μου άρεσε σε εκείνον. Ήθελα λοιπόν τον Redford για τον ρόλο του Hubbell στην ταινία. Αλλά αυτός τον απέρριπτε», ισχυρίστηκε η ηθοποιός και τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι απευθύνθηκε για βοήθεια στον σκηνοθέτη Sydney Pollack και φίλο του Redford.

Πέθανε ο γιος του Robert Redford - Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του

«Πρέπει να το πιστώσω στον Sydney», ομολόγησε. «Ήταν τόσο επίμονος όσο εγώ, γιατί και οι δύο νιώθαμε ότι μόνο ο Redford θα έκανε την ταινία να πετύχει».

H Streisand αποκαλύπτει στο βιβλίο της ότι η διαδικασία συμμετοχής του Redford στην ταινία δεν ήταν επίσης εύκολη.

«Ο Bob ανησυχούσε ότι το σενάριο ήταν τόσο επικεντρωμένο στον ρόλο της Κatie που ο χαρακτήρας του Ηubbel ήταν ανεπαρκώς αναπτυγμένος», εξήγησε η Streisand. «Ο Bob ρώτησε τον Sydney, «Ποιος είναι αυτός ο τύπος; Είναι απλώς ένα αντικείμενο… Δεν θέλει τίποτα. Τι θέλει αυτός ο τύπος;» Κατά τη γνώμη του Bob, ήταν «ρηχός και μονοδιάστατος. Όχι πολύ αληθινός»».

The Way We Are | The Way We Were (1973) - Bright Wall/Dark Room

Όπως αναφέρει στο βιβλίο η Streisand, ζήτησε από τον Pollack, ο οποίος πέθανε το 2008 στα 73 του, να δώσει στον Redford αυτό που ήθελε.

«Δώσε του ότι θέλει», τον συμβούλεψε η Streisand. «Γράψε περισσότερες σκηνές για να δυναμώσεις τον χαρακτήρα του. Κάνε τον ίσο».

Οι ανησυχίες του Redford για τον χαρακτήρα του δεν ήταν, όμως, το μόνο πράγμα που τον εμπόδισε αρχικά να συμφωνήσει για τη συμμετοχή του στην ταινία.

Στο βιβλίο με τίτλο «The Way They Were: How Epic Battles and Bruised Egos Bought a Classic Hollywood Love Story on the Screen» του Robert Hofler, αποκαλύφθηκε ότι ο Redford ανησυχούσε και για τη φήμη της Streisand.

«Δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ», φέρεται να είπε ο Redford στον Pollack για την Streisand. «Η φήμη που την ακολουθεί τη θέλει να είναι ένα άτομο που ελέγχει τα πάντα. Θα σκηνοθετήσει η ίδια τον εαυτό της. Δεν θα λειτουργήσει ποτέ».

Ο Redford φέρεται επίσης να ανησυχούσε για το ότι η Streisand θα τραγουδούσε και δεν «ήθελε να τραγουδήσει στη μέση της ταινίας».

Το «My Name Is Barbra» πρόκειται να κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 7 Νοεμβρίου.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.10.2023 - 18:41