Σοφία Χατζηπαντελή: Άλλος άνθρωπος χωρίς τα πυκνά της φρύδια - Η φωτογραφία που ξάφνιασε

12.10.2023
Σοφία Χατζηπαντελή: Άλλος άνθρωπος χωρίς τα πυκνά της φρύδια - Η φωτογραφία που ξάφνιασε
Τελείως διαφορετική η Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς το σήμα κατατεθέν μονόφρυδό της!

Μία πρόσφατη φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή έχει κάνει πολλά... φρύδια να σηκωθούν!

Το εκκεντρικό μοντέλο από την Κύπρο έχει πάρει ένα στοιχείο της εμφάνισής της που σε άλλες εποχές, θα μπορούσες να πεις μέχρι και μειονέκτημα, και το έχει αναγάγει στο μεγαλύτερο προσόν της.

Τα πυκνά φρύδια της Σοφίας Χατζηπαντελή, που, στην ουσία γίνονται ένα αφού ενώνονται στο μέσον, έχουν αποτελέσει αντικείμενο πολλών (και έντονων) συζητήσεων τα τελευταία χρόνια.

Τα φρύδια της είναι όντως πυκνα΄, όμως κι εκείνη τα «βοηθά» λίγο, τονίζοντας την ένωσή τους, γεγονός που έχει παραδεχτεί και η ίδια, εξάλλου.

GNTM, αλλά ακόμη καλύτερο: Αν δεν έχεις δει ακόμη το νέο βίντεο του Διονύση Ατζαράκη, χάνεις

Μία φωτογραφία που είδαμε στα social media όμως, μας δείχνει πώς είναι στην πραγματικότητα και, όντως, πρόκειται για έναν άλλο άνθρωπο.

Τη φωτογραφία μοιράστηκε στον λογαριασμό της η Μαρία Μπακοδήμου από συνάντηση που είχαν οι δυο τους στην Κύπρο. Και επειδή, μερικές φορές, τα λόγια είναι, όντως, περιττά, ιδού:

{https://www.instagram.com/p/CyQoQ3iIQzK/}

Τα σχόλια που ακολούθησαν τη ανάρτηση είναι στην πλειοψηφία τους διθυραμβικά ως προς την εμφάνιση της Σοφίας προτρέποντάς της να επιλέξει το φυσικό της λουκ. Τώρα αν εκείνη ακούσει, είναι άλλο θέμα!

Κάννες 2023: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της τέταρτης μέρας, μία μεταμόρφωση, η Σοφία Χατζηπαντελή και ο DiCaprio

Ως προς τα επαγγελματικά της πάντως, το μοντέλο βρίσκεται στην Ελλάδα όπου συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks με τα σχόλια, βέβαια, να μην έχουν στην πλειοψηφία τους θετικό πρόσημο!

{https://www.instagram.com/p/CyRIqqzIPmf/}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.10.2023 - 10:14