Πέθανε ο γιος του Robert Redford - Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του

20.10.2020
Πέθανε ο γιος του Robert Redford - Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του
O James Redford ήταν 58 ετών και "έφυγε" από καρκίνο των χοληφόρων πόρων στο ήπαρ, ενώ τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν σοβαρά και χρόνια.

Ο James Redford ήταν ένα από τα τέσσερα παιδιά του Robert Redford και της πρώτης του συζύγου, Lola Van Wagenen. Ήταν σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, παντρεμένος με την Kyle επί 32 χρόνια και πατέρας δυο παιδιών ο ίδιος του Dylan και της Lena Redford

Εδώ και 30 χρόνια, ο Jamie (όπως τον φώναζαν) "πάλευε" με ένα σπάνιο αυτοάνοσο, την Πρωτογενή Σκληρυντική Χολαγγειίτιδα, η οποία επηρεάζει το ήπαρ, εξ ου και οι δύο μεταμοσχεύσεις ήπατος που είχε κάνει ήδη το 1993.

Την είδηση του θανάτου του έκανε η σύζυγός του ως εξής:

"Ο Jamie πέθανε σήμερα. Έζησε μια όμορφη ζωή, επηρρέασε πολλούς και αγαπήθηκε από πολλούς. Θα λείψει βαθιά. Ως η επί 32 χρόνια σύζυγός του, είμαι πιο πολύ ευγνώμων για τα δυο απίθανα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα είχαμε κάνει χωρίς αυτά τα τελευταία δυο χρόνια", γράφει στη λεζάντα η Kyle Redford και μοιράζεται μερικές εικόνες από την οικογένειά της σε πιο χαρούμενες στιγμές του παρελθόντος.

Εκ μέρους του Robert Redford μίλησε δημόσια η επί χρόνια εκπρόσωπός του, Cindi Berger, μέσω μιας γραπτής δήλωσης που έδωσε στη δημοσιότητας. "Η θλίψη είναι ανυπολόγιστη όταν μιλάμε για τον χαμό ενός παιδιού. Ο Jamie ήταν ένας αξιαγάπητος γιος, σύζυγος και πατέρας. Η κληρονομιά του ζει μέσα από τα παιδιά του, την τέχνη του, τις ταινίες του, την αφοσίωση και το πάθος για το περιβάλλον και την προστασία του. O Robert Redford θρηνεί με την οικογένειά του αυτές τις δύσκολες στιγμές και ζητά κατανόηση και ιδιωτικότητα".