Χαράς στο κουράγιο και την ψυχραιμία της της Μαρίας Ηλιάκη που συμπλήρωσε έναν μήνα από το ατύχημα που είχε βγαίνοντας να τρέξει και της προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα στο χέρι και την οδήγησε στο χειρουργείο για την αποκατάστασή του.
Δεν ΄΄ηταν ένας εύκολος μήνας, το έχει πει κι η ΄΄ιδια δημόσια πολλές φορές. και μπορεί πια να μην έχει τον βαρύ γύψο που την παίδευε πολύ, αλλά έχει έναν σύγχρονο που αερίζεται μεν, αλλά ακόμα πρέπει να τον φοράει και φυσικά δεν βλέπει την ώρα να βγάλει γιατί όσο κι αν μετά από τόσο διάστημα έχει προσαρμοστεί να κινείται και να κάνει τις δουλειές της με αυτό, σίγουρα δεν της είναι ούτε εύκολο, ούτε ευχάριστο.
Και άρχισαν και οι μεγάλες ζέστες και το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά. Και μέσα σε όλα αυτά η Κατερίνα της, έφερε στο σπίτι δύο απρόσμενα pets... Δυο κάμπιες που ήθελε να τις κρατήσουν και να τις ταϊσουν φυλλαράκια για να γίνουν πεταλούδες... Τι να κάνει κι η μάνα... υπέκυψε! Όχι όμως χωρίς κόστος για την ίδια... Και δεν ξέρουμε και για πόσο... (της βγάζουμε το καπέλο πάντως... εμείς δεν ξέρουμε αν θα την παλεύαμε...)