Η Φιλαρέτη Κομνηνού μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της εγγονής της

23.11.2023
Η Φιλαρέτη Κομνηνού μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της εγγονής της
Η Φιλαρέτη Κομνηνού έγινε γιαγιά και δεν κρύβει τη χαρά και τη συγκίνησή της.

Η Δανάη Μιχαλάκη γέννησε πριν από δύο μέρες, φέροντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαδημητρίου. Η μητέρα εκείνου, η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού, είναι η πρώτη που καμάρωσε στα social media για την εγγονή της.

«Στην Αγκαλιά του πατερούλη της!!! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας», γράφει η ηθοποιός και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε.

{https://www.instagram.com/p/Cz_EAsgowR5/}

Την αποκάλυψη για τη γέννηση του μωρού έκανε τη Δευτέρα η Δανάη Μπάρκα. «Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, λοιπόν, βάρους 2.900 γραμμαρίων», είχε πει τότε η παρουσιάστρια και σήμερα έχουμε και την πρώτη εικόνα.

Η Δανάη Μιχαλάκη είχε μοιραστεί τα ευχάριστα το καλοκαίρι, ενώ λίγους μήνες αργότερα ο πατέρας της, Γιώργος Μιχαλάκης είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού και η πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού την ημερομηνία που το περίμεναν.

Τα πρώτα του λόγια για τη γέννηση της κόρης του είπε σήμερα και ο ευτυχής πατέρας ο οποίος είχε μια ατυχή στιγμή με τις κάμερες σήμερα το πρωί. Δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό Σου Σου τον πλησίασε και του ευχήθηκε να του ζήσει το μωρό αλλά εκείνος δεν απάντησε καθώς, όπως προέκυψε, απλά δεν είχε ακούσει τη δημοσιογράφο γιατί μιλούσε ο ίδιος στο τηλέφωνο.

Διακριτικός και μη θέλοντας να μιλήσει εκτενώς, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ευχαρίστησε για τις ευχές, λέγοντας πως τα συναισθήματα της περίστασης δεν περιγράφονται. Να τους ζήσει το κοριτσάκι, λοιπόν!

Τελευταία τροποποίηση στις 23.11.2023 - 13:11