Η Φιλαρέτη Κομνηνού μιλά για το εγγόνι της που έρχεται και... «λιώνει» - Τι έκανε, ήδη, για χάρη του

27.10.2023
Η Φιλαρέτη Κομνηνού μιλά για το εγγόνι της που έρχεται και... «λιώνει» - Τι έκανε, ήδη, για χάρη του
Photo: NDP Photo Agency
Η ευτυχία της Φιλαρέτης Κομνηνού, η οποία θα γίνει σύντομα πρώτη φορά γιαγιά δεν περιγράφεται. Μετρά αντίστροφα και δεν το κρύβει.

Ο Γιώργος Παπαεργίου, μοναχογιός της Φιλαρέτης Κομνηνού και η σύζυγός του, Δανάη Μιχαλάκη, της ετοιμάζουν το πιο όμορφο δώρο κι εκείνη δε διστάζει να καμαρώσει δημοσίως. Σκέψου τι έχει γίνει μόλις γεννηθεί το παιδάκι, που παραμπιπτόντως, όπως αποκα΄λυψε ο πατέρας της Δανάης, Γιώργος Μιχαλάκης, είναι κοριτσάκι!

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η σπουδαία ελληνίδα ηθοποιός και αρχικά αποκάλυψε πως εκτός από τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι», δεν ετοιμάζει κάτι για τη φετινή σεζόν γιατί θέλει να αφήσει χρόνο «για να υποδεχτει κάτι άλλο πολύ μεγάλο» είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού εξηγώντας και πιο καθαρά (όχι ότι χρειαζόταν, δηλαδή!).

Δανάη Μιχαλάκη: Το τραγούδι που της έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι γλύκα και το βίντεο κλιπ ακόμη πιο πολύ

«Θέλω να έχω την πολυτέλεια του χρόνου για να υποδεχτώ το εγγόνι μου», είπε η ηθοποιός υπενθυμίζοντα ότι το μωράκι αναμε΄νεται στις αρχές Δεκέμβρη.

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε τη Φιλαρέτη Κομνηνού πώς έμαθε τα ευχάριστα κι εκείνη απάντησε ως εξής: «Έγινε ένα κάλεσμα στο σπίτι των παιδιών. Ήμασταν εγώ, ο πρώην άντρας μου, οι γονείς της Δανάης και νομίζαμε ότι ήταν για να βρεθούμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Κάπου εκεί ξαφνικά μας το είπαν. Τραβούσαν και ένα βίντεο και το είδαμε εκ των υστέρων και εγώ έμεινα άλαλη», περιέγραψε με συγκίνηση ενώ αποκάλυψε πως με τη νύφη της ανταλλάσουν καθημερινά βιντεάκια από μωράκια και βρέφη «και γλυκαινόμαστε», όπως είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως τώρα «ζούν την περίοδο της γλυκιάς αναμονής».

Η Φιλαρέτη Κομνηνού θα γίνει γιαγιά και δεν κρατιέται - Η φωτογραφία της νύφης της, Δανάης Μιχαλάκη, που μοιράστηκε

Όσο για το αν παίξει ενεργό ρόλο μόλις γεννηθεί το παιδί; Χωρίς αμφιβολία.

«Θέλω να είμαι εκεί διαθέσιμη να βοηθήσω όσο θέλουν τα παιδιά και όσο ζητούν τη βοήθειά μου, να είμαι εκεί παρούσα. Συμβαίνει ένα γεγονός που θα ισοπεδώσει τα πάντα στις ζωές μας. Θα ασχολούμαι εγώ με άλλες δουλειές;], είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού και ήταν ξεκάθαρη ενώ λίγο αργότερα μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για τη δική της μητέρα και την περίοδο που εκείνη γεννούσε τον Γιώργο, ούσα πολύ πολύ νεαρή η ίδια.

«Όταν γέννησα τον Γιώργο ήμουν πάρα πολύ μικρή και το βίωσα με έναν φόβο. Ευτυχώς ήρθε η φτερούγα της μάνας μου. Δεν θα ξεχάσω όταν πονούσα και ήρθε η μάνα μου και μου είπε “δεν γινόταν να ξάπλωνα εγώ σε αυτό το κρεβάτι και να πονούσα για εσένα;”», είπε για τη μητέρα τη η ηθοποιός συμπληρώνοντας πως η γυναίκα αυ΄τη τώρα περιμένει το δισέγγονό της».

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2023 - 17:03