Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Και οι δύο μίλησαν για πιθανή επανασύνδεση - Τυχαίο; Θα δείξει

27.10.2023
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Και οι δύο μίλησαν για πιθανή επανασύνδεση - Τυχαίο; Θα δείξει
Photo: NDP Photo Agency
Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει δεύτερος «γύρος» στη σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που έληξε κάπως άσχημα τον περασμένο Μάιο;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υποδέχτηκε στο νέο της σπίτι τον Νίκο Γεωργιάδη στον οποίο και παραχώρησε μία συνέντευξη για την εκπομπή Πρωινό Σου Σου. Αρχικά η Αλεξάνδρα μίλησε για την απόφαση αυτής της αλλαγής, που όμως δεν ΄ηταν η μόνη στη ζωή της.

«Είναι κάτι διαφορετικό όλα αυτό που ζω. Είμαι μόνη μου, είμαι single. Ζω στο κέντρο της Αθήνας, έχω και την επιχείρηση μου στο κέντρο της Αθήνας. Τα έχω αλλάξει όλα και αισθάνομαι ανανεωμένη. Πάντα μια αλλαγή έχει πόνο, τουλάχιστον για εμένα γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, αν και δεν το δείχνω», είπε η επιχειρηματίας και influencer και φυσικά η συζήτηση έφτασε στον Στάθη Σχίζα, στη σχέση τους και στον χωρισμό τους.

«Ο Στάθης με διεκδίκησε πολύ, ήταν ακατόρθωτο να μην φτάσουμε στη σχέση. Μου έδειχνε με κάθε τρόπο ότι ήθελε να είμαστε μαζί», είπε ενώ εξήγησε πως παρόλο που πλέον δεν έχουν επαφές οι δυο τους τα πράγματα δεν είναι τόσο έντονα όσο στην αρχη.

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ένας μεγάλος έρωτας που έληξε με... block - Οι δηλώσεις που συζητήθηκαν πολύ

«Όταν φεύγεις από μια σχέση είσαι πιο φουρτουνιασμένη και λες πολλά λόγια που μπορεί να μην τα εννοείς, σίγουρα είναι νωπό όλο αυτό είναι πιο δύσκολο να πεις πως όλα καλά. Τώρα που έχει περάσει καιρός το βλέπω πιο φιλικό. Δεν αποκλείω τίποτα, σίγουρα είναι πιο καλά τα αισθήματά μου», είπε χαρακτηριστικά και έφτασε και στο κομμάτι των δύο Survivor στα οποία συμμετείχε ο πρώην σύντροφός της.

«Όταν ο Στάθης μπήκε στο Survivor το πήρα προσωπικά, ένιωθα λες και συμμετέχω εγώ. Ο κύκλος των ριάλιτι με είχε κουράσει και αισθάνθηκα ότι έδωσα πολύ ενέργεια στο πρώτο Survivor, αισθάνθηκα πως το έκανα εγώ. Το δεύτερο μου φάνηκε σαν ξαναζεσταμένο φαγητό. Δεν ήθελα καν να συμμετέχω σε αυτό, ούτε ψυχολογικά ούτε πρακτικά. Πιστεύω αν δεν είχε πάει ο Στάθης στο All Star ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το ότι πήγε το θεώρησα περιττό. Στη θέση του δεν θα το έκανα» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συμπληρώνοντας πως ο δημόσιος καβγάς τους έκανε κακό στη δημόσια εικόνα της.

Για το θέμα όμως μίλησε και ο Στάθης Σχίζας ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος... κύματος! «Εισβάλοντας» στο πλατώ της εκπομπής Fay's Book, ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επιβεβαιώνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους αυτό τον καιρό. Επανασύνδεση δεν βλέπει και λέει μάλιστα πως δεν νομίζει πως κάποιος από του δυο τους την ήθελε στην προκειμένη φάση, όμως δεν αποκλείει τίποτα στη ζωή του και φυσικά ούτε και αυτό! Μήπως κάτι ετοιμάζεται μεταξύ τους; Θα φανεί!

Σχίζας - Παναγιώταρου: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποχώρηση και η αλήθεια για τον άντρα στην Αράχωβα

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2023 - 16:24