Σχίζας - Παναγιώταρου: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποχώρηση και η αλήθεια για τον άντρα στην Αράχωβα

12.03.2023
Σχίζας - Παναγιώταρου: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποχώρηση και η αλήθεια για τον άντρα στην Αράχωβα
Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν χώρισαν ποτέ και στέλνουν τα μηνύματά τους από την Παναγία της Τήνου.

Την περασμένη εβδομάδα ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε από το Survivor All Star μην μπορώντας να επεξεργαστεί όλα όσα συνέβησαν από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ενώ στην αρχή του μετέφερε μηνύματα αγάπης από τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, πολύ σύντομα του αποκάλυψε πως του είχε πει ψέματα και πως κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ποτέ.

Ο Στάθης επέστρεψε στην Ελλάδα όμως ακόμη δεν έχει μιλήσει για τα όσα συνέβησαν και έχει αρχίσει τις μηνύσεις ενάντια σε χρήστες των social media που έπιασαν στο στόμα τους την κόρη του και τη συντροφό του.

Στο μεταξύ, όλο αυτό τον καιρό οι "κακές γλώσσες" μιλούσαν για ένα τρίτο πρόσωπο από πλευράς Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, την οποία ο φακός "τσάκωσε" αγκαλιά με έναν άγνωστο άντρα στην Αράχωβα. Το βίντεο έγινε viral και οι φήμες για χωρισμό πιο έντονες από ποτέ.

Και ενώ οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει ακόμη, ο φίλος του ζεύγους, δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης μίλησε στην κάμερα του Open και εξήγησε ότι ο άντρας αυτός (τον οποίο γνωρίζει και ο ίδιος) απλά έπιανε έτσι την Αλεξάνδρα γιατί δεν άκουγε. Οι δυο τους ήταν μαζί σε ένα πάρτι και από τη δυνατή μουσική δεν μπορούσαν να συννενοηθούν.

{youtube.com/watch?v=cJaqpCXL5HA}

Σήμερα, είχαμε και τις πρώτες αναρτήσεις του ζεύγους, που ήρθαν σχεδόν ταυτόχρονα και από την Τήνο, όπου, προφανώς, πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακο. Και οι δύο εξήγησαν πως πήραν τις αποστάσεις τους σεβόμενοι το πένθος μετά την τραγωδία των Τεμπών και ευχαρίστησαν τον κόσμο για την αγάπη που έλαβαν.

«Καλημέρα σε όλους, να σας έχει ο Θεός καλά. [...] Η αποστασιοποίηση μου από την ημέρα που έχω επιστρέψει στην πατρίδα μας είναι προς σεβασμό στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Η Ελλάδα μας πενθεί οικογένειες, το θεωρώ πολύ μικρό να ασχοληθούμε με ένα απλό παιχνίδι μπροστά σε αυτά που ζούμε», γράφει ο Στάθης Σχίζας, συμπληρώνοντας πως σε λίγες μέρες θα μιλήσει για τα πάντα και για όλους. «Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά. Αυτό που χάθηκε στο παιχνίδι η ψυχική μας υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Τα λέμε σύντομα», ολοκλήρωσε.

10_2.jpg

Στη δική της ιστορία η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσε το "παρών" διαψεύδοντας όλα τα "σενάρια επιστημονικής φαντασίας", όπως λέει και λέγοντας πως είναι καλά.

«Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε μια απόσταση από τον κόσμο του Instagram και των social και να ζήσουμε για λίγο στον αληθινό κόσμο, στις αληθινές μας στιγμές, με ανθρώπους που μας χρειάζονται και τους χρειαζόμαστε και εμείς. Η χώρας μας βιώνει δύσκολες στιγμές πένθους και αυτό προέχει. Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες, γράφει η Αλεξάνδρα ενώ σε δεύτερη ιστορία μοιράζεται μια εικόνα από την Παναγία της Τήνου.

11_1.jpg

13.jpg

Και από την εκπομπή "Γεια σου" του ΣΚΑΪ σήμερα τονίστηκε ότι οι δυο τους είναι μαζί και καλά ενώ συνεργάτης της Μαρίας Μπακοδήμου επανέλαβε πως πολύ σύντομα ο Στάθης Σχίζας θα εμφανιστεί σε όλες τις εκπομπές του καναλιού και θα μιλήσει για όλα.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.03.2023 - 21:22