Ζέτα Μακρυπούλια: Η μητρότητα (που δεν ήρθε), οι προσβολές, οι κρίσεις πανικού και τα «συγνώμη» από δημοσιογράφους

27.10.2023
Ζέτα Μακρυπούλια: Η μητρότητα (που δεν ήρθε), οι προσβολές, οι κρίσεις πανικού και τα «συγνώμη» από δημοσιογράφους
Μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω η Ζέτα Μακρυπούλια και τα όσα είπε αποτελούν σήμερα πρώτο θέμα συζήτησης.

Λαλίστατη ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία κάθισε απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για όλα, ενώ, τα όσα είπε αναπαράγονται από εκείνη τη στιγμή σε όλα τα μέσα.

«Έχω ακούσει πολλά. Έχω περάσει σε αυτά τα 32 χρόνια…», είπε κάποια στιγμή ο Ζέτα Μακρυπούλια προσθέτοντας ότι τη θυμάται να δέχεται πολύ έντονη κριτική, για εκείνη πολλές φορές άδικη ενώ ο δημοσιογράφος της θύμισε ακραία τοποθέτηση που υποστήριζε πως «αν δεν θέλει να λέει για τα προσωπικά της, ας μη βγαίνει από το σπίτι».

«Έχω περάσει πολλές σκληροπυρηνικές εποχές. Έχω ζήσει με παρακολούθηση κάθε μέρα. Με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα, άνθρωποι, φακοί φωτογραφικοί και τελικά έχω κάνει αυτό που μου ζήτησε ο τύπος. Να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου. Και τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, ειδικά της προσωπικής μου ζωής, έχω επιλέξει να τη ζω μέσα σε τέσσερις τοίχους. Αυτό όλο έχει κάποιο κόστος», περιέγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια και στη συνέχεια μίλησε για τις κρίσεις πανικού που έχει περάσει. «Την πρώτη κρίση πανικού την έπαθα στα 27 μου, πάνω στη σκηνή του θεάτρου, παίζοντας. Δεν ήξερα τι είναι αυτό το πράγμα. Ξαφνικά άρχισα να τρέμω επάνω στη σκηνή. Η πρώτη φορά που χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια ήταν αυτή. Τη δεύτερη φορά που έπαθα κρίση πανικού, την αναγνώρισα»

Σε κάποια στιγμή ο Νίκος Χατζηνικολάου τη ρώτησε πώς βλέπει τον εαυτό της σε 10 χρόνια και εκείνη είπε ότι δεν μπορεί να απαντήσει γιατί όλα όσα νόμιζε ότι θα κάνει στη ζωή της μέχρι τώρα και όλα ήρθαν αλλιώς. Σε αυτά και το θέμα της μητρότητας. «Στα 25 ήμουν σίγουρη ότι θα έκανα οικογένεια και παιδιά, γιατί γι'αυτό ήμουν φτιαγμένη. Στα 35 δεν είχα ακούσει καν το καμπανάκι της μητρότητας και στα 45 ξέρω ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ και είμαι ΟΚ με αυτό», είπε η Ζέτα για να ακούσει τον Νίκο Χατζηνικολάου να της λέει πως δεν θα έπρεπε να είναι τόσο απόλυτη υπενθυμίζοντάς της πως το τελευταίο του παιδί, η μοναχοκόρη του Εύα, γεννήθηκε όταν εκείνος ήταν 50 ετών και η σύζυγός του 45. Δεν έδειξε να πείθεται ωστόσο η Ζέτα Μακρυπούλια εμμένοντας στις αποφάσεις της. Ο καιρός θα δείξει, βέβαια.

Είπε πολλά η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ήταν, ομολογουμένως, μια κούκλα και ως αντιδράσεις είχαμε και μερικές συγνώμες. Ο Άρης Καβατζίκης, για παράδειγμα, εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται μειονεκτικά απέναντί της και πως οι δημοσιογράφοι την έστησαν στον τοίχο τα προηγούμενα χρόνια.

«Κάθε φορά που τη βλέπω αισθάνομαι μειονεκτικά απέναντί της γιατί θεωρώ πως όλοι μας, οι δημοσιογράφοι έχουμε συμβάλει σε ένα έγκλημα εναντίον της Ζέτας Μακρυπούλια. Έχω επίγνωση των λεγομένων μου. Ήταν έγκλημα αυτό που κάναμε στην Ζέτα όλα αυτά τα χρόνια. Αλήθεια στο λέω. Τη στήσαμε πολύ στον τοίχο, την κυνήγησαν οι φωτογράφοι και κάπου τη βάλαμε να κλειδωθεί μέσα στο σπίτι της. Μια ζωή η Ζέτα έπρεπε να απολογηθεί. Έφτασαν κάποια στιγμή δημοσιογράφοι που της είπαν "Δεν θες να ασχολούμαστε μαζί σου; Να καθίσεις μέσα στο σπίτι σου”. Λέγονται αυτά τα πράγματα δημόσια;», είπε ο δημοσιογράφος του Πάμε Δανάη και δεν ήταν ο μόνος που ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί δημόσια στη Ζέτα.

Όταν αποσπάσματα της συνέντευξης προβλήθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή η παρουσιάστρια τόνισε πως στεναχωρήθηκε πολύ με αυτά που άκουσε λέγοντας πως δεν μπορούσε να φανταστεί πως είχε περάσει τόσο άσχημα η Ζέτα στη ζωή της εξαιτίας των δημοσιογράφων ενώ η Τίνα Μεσαροπούλου ζήτησε επίσης συγνώμη καθώς, όπως είπε, προφανώς ήταν και εκείνη ανάμεσα στους ανθρώπους των media που την περίοδο εκείνη άσκησαν πίεση επάνω της.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2023 - 13:58