Γενέθλια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι εκπλήξεις στο πλατό και οι ευχές από τις θυγατέρες της

31.05.2023
Γενέθλια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι εκπλήξεις στο πλατό και οι ευχές από τις θυγατέρες της
41ός ετών γίνεται σήμερα, 31/5/2023 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι εορτασμοί ξεκίνησαν από πολύ νωρίς στο σπίτι της και συνεχίστηκαν στο στούντιο της εκπομπής. Είναι μια Happy Day, πραγματικά!

Πανευτυχής, εντυπωσιακή και ντυμένη στα ροζ η εορτάζουσα, έλαμπε, στην κυριολεξία σήμερα καθώς είναι τα γενέθλιά της. Λίγο νωρίτερα, βέβαια, είχε μοιραστεί τον γλυκύτατο τρόπο με τον οποίο της ευχήθηκαν οι κόρες της οι οποίες της είχαν αφήσει δυο τρυφερές καρτούλες τις οποίες βρήκε όταν ξύπνησε!

stam.jpg

Οι "επίσημοι" εορτασμοί πάντως ξεκίνησαν στο πλατό του Happy Day το οποίο είχε γεμίσει με πανέμορφα λουλούδια και τούρτες ενώ στην παρουσιάστρια έκαναν έκπληξη τόσο ο Δήμος Βερίκιος, με τον οποίο η Σταματίνα έχει καθημερινή σύνδεση μέσω εκπομπής όσο και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής και πολύ στενή συνεργάτιδα και φίλη της παρουσιάστριας, Μαίρη Παλιαλέξη.

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη και Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Ρομαντική έξοδος για τα ερωτευμένα ζευγάρια

stamatina-tsimtsili-2.jpg

Η εορτάζουσα με τη Μαίρη Παλιαλέξη.

stamatina-tsimtsili-3.jpgstamatina-tsimtsili-1.jpg

"Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που κάνατε αυτή την ημέρα τόσο ξεχωριστή για εμένα. Χαρά, συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη είναι μερικά μόνο από τα συναισθήματά που πλημμυρίζουν την καρδιά μου!", γράφει στη λεζάντα πλάι στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η εορτάζουσα ενώ στο πλάι της, όπως πάντα, οι στενοί συνεργάτες της, Τίνα Μεσαροπούλου, Δημήτρης Παπανώτας και Κώστας Φραγκολιάς!

{https://www.instagram.com/p/Cs5wBkDqelV/}

Στην προσωπική της ζωή η Σταματίνα Τσιμτσιλή παντρεύτηκε τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό στις 25 Ιουνίου 2011 και έχουν μαζί τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη.

{https://www.instagram.com/p/Cooq769K-nR/}

tsimtsili.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 31.05.2023 - 13:15