Kris Jenner: Τι απάντησε όταν η κόρη της Khloé Kardashian τη ρώτησε «Γιατί απάτησες τον μπαμπά μου;»

27.10.2023
Kris Jenner: Τι απάντησε όταν η κόρη της Khloé Kardashian τη ρώτησε «Γιατί απάτησες τον μπαμπά μου;»
Η Kris Jenner έκανε πρόσφατα μια προσωπική εξομολόγηση λέγοντας ότι η «μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής της» είναι η απιστία εις βάρος του αείμνηστου Robert Kardashian Sr., με την Caitlyn Jenner.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης του «The Kardashians», η Khloé Kardashian κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για την απιστία εις βάρος της από τον πρώην της, Tristan Thompson, ρώτησε τη μητέρα της γιατί ήταν άπιστη στον αείμνηστο πατέρα της.

Kris Jenner, la mujer que maneja los hilos del 'klan' Kardashian | Gente | EL PAÍS

«Τι είχες στο μυαλό σου όταν απατούσες;» ρώτησε η Khloé την μητέρα της, Kris. «Όταν το έκανες αυτό με τον μπαμπά μου και είχες κάνει τέσσερα παιδιά και έκανες οικογένεια; Ναι, ξέρω ότι ήσουν πολύ νέα…».

Απαντώντας στην αμήχανη ερώτηση, η Kris εξήγησε ότι ήταν «πραγματικά νέα και χαζή» και «είναι κάτι που παίζει ρόλο επειδή δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τις συνέπειες των πράξεών σου».

{https://www.youtube.com/watch?v=jEqMRbHxGFM&t=10s&ab_channel=KeepingUpWithTheKardashians}

Η Kris ήταν παντρεμένη με τον δικηγόρο Robert Kardashian Sr. από το 1978 έως το 1991 και έκαναν μαζί τρεις κόρες, τις Kourtney, Kim, Khloé και έναν γιο τον Robert Jr. Το 1990 όμως ήταν μια μοιραία στιγμή για τον γάμο τους όταν η Kris γνώρισε τον Bruce Jenner, o οποίος έκανε δημόσιο come out ως τρανς το 2015 και άλλαξε το όνομα σε Caitlyn Jenner .

Το ζεύγος Jenner χώρισε τελικά το 2014.

Και όταν η Khloé ρώτησε τη μητέρα της «Αλλά τι δεν έκανε ο μπαμπάς μου που σε έκανε να θέλεις να ψάξεις αλλού;» η Kris απάντησε «Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο σπουδαίος σύζυγος και τόσο σπουδαίος μπαμπάς, και νομίζω ότι βρέθηκα σε μια κατάσταση όπου νόμιζα ότι το ξένο είναι πιο γλυκό κάπου αλλού και έκανα ένα τεράστιο λάθος», είπε η Kris. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου».

Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet δεν κρύβονται πια - Τα πρώτα δημόσια φιλιά on camera

«Δεν είμαι περήφανη για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκα εκείνη την περίοδο, αλλά ξέρεις τι; Όλα γίνονται για κάποιο λόγο», συνέχισε. «Πραγματικά ζω τη ζωή μου πιστεύοντας ότι ο Θεός έχει ένα σχέδιο και αν δεν συνέβαινε όλο αυτό, δεν θα υπήρχαν ποτέ η Kendall και η Kylie (Jenner)».

Aργότερα η Kris εξήγησε γιατί ελπίζει ότι η Khloé θα το σκεφτεί δύο φορές πριν χωρίσει με τον παίκτη του NBA, με τον οποίο μοιράζεται την True και τον Tatum.

«Όταν χώρισα, ο Robert και εγώ γίναμε καλύτεροι φίλοι. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο όλη την ημέρα, βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον σε όλα τα πράγματα όλη την ώρα και μετάνιωσα», εξήγησε η Κris. «Eίπα μέσα μου, Ουάου, τι σκεφτόμουν; Θέλω λοιπόν η Khloé να είναι πολύ προσεκτική όταν παίρνει αυτές τις αποφάσεις και πρέπει να αφήσει κάποιον να φύγει».

Λέτε η μαμά να πείσει την κόρη;

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2023 - 12:47