John Travolta και Kristin Davis: Νέος, απρόσμενος έρωτας ή διαφημιστικό κόλπο;

11.04.2024
John Travolta και Kristin Davis: Νέος, απρόσμενος έρωτας ή διαφημιστικό κόλπο;
Τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τους δύο ηθοποιούς ήδη ζευγάρι με τις ευχές των παιδιών εκείνου, μάλιστα!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φήμη πως ο John Travolta και η Kristin Davis είναι το next (hot) best thing στο Χόλιγουντ! Ισχύει, οντως κάτι τέτοιο;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται στην ταινία Cash Out και αυτό φαίνεται ότι είναι το μόνο fact που ισχύει σχετικά καθώς ο,τιδήποτε άλλο δεν έχει επιβεβαιωθεί (ούτε και διαψευστεί, βέβαια, να τα λέμε κι αυτά). Ιδού μια γεύση από την ταινία, έτσι για την ιστορία.

{https://www.youtube.com/watch?v=QrmOvZdcyk4&ab_channel=MovieTrailersSource}

Συγκλονίζει η Kristin Davis: Είμαι αλκοολική -Το «Sex and the City» μου έσωσε τη ζωή

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer Weekly οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά μέσα από αυτή την ταινία και το ένα πράγμα έφερε το άλλο. «Είναι εντελώς κολλημένος μαζί της, και τη θεωρεί αξιολάτρευτη», υποστηρίζει πηγή του εντύπου συμπληρώνοντας πως «Είναι και οι δύο ελεύθεροι και αρέσει πολύ ο ένας τον άλλον», τονίζοντας όμως, πως τελικά τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ακόμη. «Τόσο, όμως ο John όσο και η Kristin δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο για έναν πιθανό ειδύλλιο στο μέλλον», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

{https://www.instagram.com/p/C5mQefWLfL_/}

Το δημοσίευμα, μάλιστα πάει και ένα βήμα παραπέρα καθώς μεταφέρει «πληροφορίες» πως και τα δυο παιδιά του 70χρονου σταρ, Ella και Ben έχουν ΄ηδη δώσει την ευχή τους για αυτή τη σχέση, θεωρώντας πως αφενός ήρθε η ώρα για εκείνον να «μπει ξανά στο παιχνίδι», αφετέρου πως η Kristin είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη μετάβαση.

{https://www.instagram.com/p/C1Ssd6kt-PB/}

Για την ιστορία θυμίζουμε πως ο John Travolta υπήρξε παντρεμένος με την Kelly Preston από το 1991 μέχρι το 2020 όταν εκείνη πέθανε από καρκίνο του μαστού , σε ηλικία 57 ετών, ενώ η Kristin, η οποία είναι μαμά των υιοθετημένων παιδιών Gemma και Wilson, δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Πραγματικότητα ή διαφημιστικό τρυκ λοιπόν; Θα δείξει! Η αλήθεια πάντως είναι πως κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει (ακόμη, έστω... Αναμένουμε).

Τελευταία τροποποίηση στις 11.04.2024 - 16:33