Συγκλονίζει η Kristin Davis: Είμαι αλκοολική -Το «Sex and the City» μου έσωσε τη ζωή

21.11.2018
Συγκλονίζει η Kristin Davis: Είμαι αλκοολική -Το «Sex and the City» μου έσωσε τη ζωή
Σε συνέντευξή της για το podcast «Origins με τον James Andrew Miller», η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε την Charlotte York για έξι σεζόν στο show του HBO, μίλησε για το πώς η επαγγελματική της επιτυχία τη βοήθησε να δουλέψει με αφοσίωση.

Για την Kristin Davis, 53 ετών σήμερα, το «Sex and the City» δεν ήρθε απλά τη κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει την καριέρα της. Η ίδια πιστεύει ότι η ανάθεση του συγκεκριμένου ρόλου της έσωσε τη ζωή. Και σίγουρα, πολλοί ηθοποιοί μπορεί να το λένε αυτό για τα μεγάλα διαλείμματα που βρίσκονται εκτός χώρου αλλά όπως φαίνεται γι 'αυτήν, είναι διαφορετικό καθώς δήλωσε ανοιχτά ότι η δημοφιλής σειρά «Sex and the City» τη βοήθησε να ξεπεράσει τον εθισμό με το αλκοόλ.

Διάβασε και αυτό: 13 + 1 διάσημοι τους οποίους σκότωσε το αλκοόλ

Δεν νομίζω ότι θα ήμουν ζωντανή. Είμαι εθισμένη. Είμαι μια αλκοολική σε ανάρρωση. Αν δεν είχα βρει την υποκριτική... η υποκριτική είναι το μόνο πράγμα που με έκανε να θέλω να γίνω ξανά νηφάλια. Δεν είχα τίποτα που να ήταν τόσο σημαντικό για μένα, εκτός από το να προσπαθώ να πνίξω τις αισθήσεις μου.

Η Davis είπε ότι δεν περίμενε να φτάσει στην ηλικία των 30 επειδή άρχισε να πίνει πολύ νέα. Ευτυχώς, ανάρρωσε σχετικά νωρίς.

«Επειδή η αγάπη μου για την υποκριτική ήταν τόσο μεγάλη όταν ήμουν πολύ νέα, είχα κάτι πιο σημαντικό από το να πιω», είπε η Davis.

Διάβασε επίσης: 20 διάσημοι που δεν αγγίζουν το αλκοόλ και εξηγούν γιατί

Μιλώντας στο The Week του 2008, είχε πει ότι το ποτό την βοηθούσε να αισθάνεται λιγότερο ανασφαλής ως έφηβη. «Είμαι κάπως ντροπαλή, αλλά ένιωσα σαν να χρειαζόμουν βοήθεια. Το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο και άρχισα να πίνω». Αφού η ηθοποιός άρχισε να υποφέρει, αποφάσισε να πάει για αποτοξίνωση. Ευτυχώς, πήρε τη βοήθεια που χρειαζόταν και έπειτα κατάφερε να πάρει και τον καθοριστικό ρόλο στην καριέρα της. Ήταν τυχερή!

Ν. Μ.