Kristin Davis για τον ρόλο της στο «Sex and the City»: «Δεν έχω καμία σχέση με την Charlotte. Δεν θα παντρευτώ ποτέ»

Kristin Davis για τον ρόλο της στο «Sex and the City»: «Δεν έχω καμία σχέση με την Charlotte. Δεν θα παντρευτώ ποτέ»
Πολλές φορές οι ηθοποιοί υποδύονται «κόντρα» ρόλους με την πραγματική προσωπική τους ζωή και μάλιστα αυτό είναι μια απόδειξη της ερμηνευτικής ικανότητάς τους.

Παράδειγμα η Kristin Davis η οποία δεν έχει καμία πρόθεση να παντρευτεί ποτέ - σε αντίθεση με τον δύο φορές παντρεμένο χαρακτήρα της ως Charlotte York στο «Sex and the City».

«Έχουμε πολύ διαφορετικούς τρόπους ζωής» δήλωσε η 58χρονη Davis για τη Charlotte - η οποία προσπαθούσε απεγνωσμένα για να γίνει τέλεια σύζυγος σε όλη τη σειρά του HBO - στο επεισόδιο της Τετάρτης του podcast της Clea Shearer και της Joanna Teplin, «Best Friend Energy».

Η Kristin Davis συνέχισε, «Δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παντρευτεί ποτέ, δεν είναι δικό μου θέμα, δεν ήμουν ποτέ συγκεντρωμένη σε αυτό».

Όταν η Τeplin σημείωσε ότι «το όλο θέμα» της Charlotte ήταν να παντρευτεί, η Davis αστειεύτηκε: «Αυτό χρειάστηκε κάποια υποκριτική, επιτρέψτε μου να σας πω. Πραγματικά έγινε». Αλλά η Davis παραδέχτηκε ότι βρίσκει ακόμα κοινό έδαφος με την Charlotte.

Kristin Davis: Η σταρ του Sex and the City μιλάει με πικρία για τη «διαδικτυακή γελοιοποίηση» για τις αισθητικές επεμβάσεις της

«Η ουσία της προσωπικότητάς μου είναι η ίδια [με αυτή της Charlotte] γιατί σκέφτομαι ότι μετά από 25 χρόνια, πώς θα μπορούσε να μην έχει γίνει (ένας γάμος), καταλαβαίνετε τι εννοώ;» είπε η Davis.

Αν και δεν σχεδιάζει ποτέ να παντρευτεί η ίδια, η ηθοποιός είπε ότι μια από τις αγαπημένες της στιγμές ως Charlotte στη σειρά ήταν όταν παντρεύτηκε τον σύζυγό της στην οθόνη, Harry Goldenblatt (Evan Handler).

«Λάτρεψα τον πρώτο μου γάμο», γέλασε. «Δεν είμαι πραγματικά κορίτσι του γάμου, αλλά, ξέρετε, η Charlotte το λάτρεψε και έτσι το λάτρεψα κι εγώ». Αλλά η Davis σημείωσε ότι δεν ήταν φαν του νυφικού που φορούσε η Charlotte.

«Πρέπει να δοκίμασα 35 φορέματα Vera Wang... δοκιμάσαμε κάθε φόρεμα Vera Wang που υπήρχε», θυμάται η Davis. «Tελικά, αυτό που διαλέξαμε δεν ήταν του γούστου μου. Δεν θα φορούσα αυτό το φόρεμα αν παντρευόμουν».

Συνέχισε: «Όχι, δεν θα φορούσα αυτό το πέπλο. Δεν θα φορούσα τίποτα από αυτά. Αλλά είχα αφοσιωθεί σε αυτό. Ξέρετε τι εννοώ; Όπως ένας χαρακτήρας μπαίνει μέσα σου και το αγαπάς επειδή το αγαπάει και ο χαρακτήρας σου».

Στη σειρά, η Charlotte γνώρισε τον Harry όταν εργαζόταν ως δικηγόρος του διαζυγίου της μετά τον αποτυχημένο γάμο της με τον Trey MacDougal (Kyle MacLachlan).

Sex and the City' Wedding Edition | YOLANCRIS

Η Davis κρατά κρυφή την τρέχουσα ερωτική της ζωή, αν και στο παρελθόν έβγαινε με τον Liev Schreiber, τον Alec Baldwin και τον Aaron Sorkin.

Συγκλονίζει η Kristin Davis: Είμαι αλκοολική -Το «Sex and the City» μου έσωσε τη ζωή

Φημολογήθηκε επίσης ότι έβγαινε με τον Steve Martin το 2005, αλλά η Davis το αρνήθηκε. Η Kristin Davis υιοθέτησε την κόρη της Gemma Rose το 2011 και τον γιο της Wilson το 2018.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2023 - 18:30