Mel Gibson: Βρήκε τον απόλυτο έρωτα στα 58, με μια σύντροφο κατά 35 χρόνια νεότερη και δηλώνει: «Tη γουστάρω. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;»

Mel Gibson: Βρήκε τον απόλυτο έρωτα στα 58, με μια σύντροφο κατά 35 χρόνια νεότερη και δηλώνει: «Tη γουστάρω. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;»
(Photo: YouTube)
Την αγάπη μπορείς να τη βρεις σε οποιαδήποτε ηλικία και ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που μας το αποδεικνύουν. Μετά από έναν γάμο 26 ετών που δεν τελείωσε και τόσο καλά, ο Mel Gibson βρήκε ξανά την αγάπη στα 58 του χρόνια.

Γνώρισε την σύντροφό του, Rosalind Ross, το 2014 και από τότε η σχέση τους εξελίσσεται μοναδικά. Ωστόσο, ενώ το ζευγάρι τα πάει πολύ καλά μεταξύ του, κάποιοι κακεντρεχείς εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για τη σχέση τους λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους. Αλλά o Mel και η Ross αποδεικνύουν με τον δυνατό δεσμό τους ότι όλοι αυτοί κάνουν λάθος.

Ήταν το 2014, όταν η Ross βρέθηκε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο ράντσο του Gibson στην Κόστα Ρίκα και από τότε ξεκίνησε το ρομαντικό τους ταξίδι. Η Ross που ήταν τότε 24 ετών και ο Mel 58 ετών ξεκίνησαν για μια ρομαντική απόδραση στον Παναμά. Από εκείνο το σημείο και μετά, έμοιαζαν αχώριστοι. H Ross συνόδευσε επίσης τον Gibson σε ένα ταξίδι στο Σίδνεϊ και μάλιστα τον επισκέφτηκε στα γυρίσματα ενώ γύριζε το Hacksaw Ridge.

H λίστα με τους πλουσιότερους ηθοποιούς όλων των εποχών

Παρά το γεγονός ότι είχε ήδη οχτώ παιδιά - εφτά με την πρώην σύζυγό του Robyn και ένα με την πρώην κοπέλα του Oksana Grigorieva – δεν το πολυσκέφτηκε για να αποκτήσει και ένατο. Έτσι, ο Μel Gibson επέκτεινε την οικογένειά του καλωσορίζοντας έναν γιο με την Ross. Ενώ το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ακόμα, ο δεσμός τους παραμένει ισχυρός και άρρηκτος.

Mel Gibson: Πατέρας στα 61 του για ένατη φορά [photo]

Με περίπου 34 χρόνια διαφορά μεταξύ τους, η σχέση του ζευγαριού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ο Gibson, ωστόσο, πάντα υπερασπιζόταν τη σχέση τους δημόσια δηλώνοντας ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Και πράγματι είναι.

{https://www.instagram.com/p/BsTNb5ZFJpT/?img_index=1}

«Γουστάρουμε ο ένας τον άλλον. Είναι ενήλικη και γουστάρουμε ο ένας τον άλλον. Μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα και να φοβάται κανείς για αυτά τα πράγματα, αλλά λειτουργεί τέλεια», αποκάλυψε o Mel. «Είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό άτομο. Tη γουστάρω. Ορίστε λοιπόν. Αυτό είναι. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;»

Άντρες σαν τον Mel Gibson θέλουμε!

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2023 - 18:22