Kristin Davis: Η σταρ του Sex and the City μιλάει με πικρία για τη «διαδικτυακή γελοιοποίηση» για τις αισθητικές επεμβάσεις της

Kristin Davis: Η σταρ του Sex and the City μιλάει με πικρία για τη «διαδικτυακή γελοιοποίηση» για τις αισθητικές επεμβάσεις της
To Sex and the City άφησε εποχή και οι περισσότερες από εμάς θυμόμαστε τις ηρωίδες της σειράς, νέες και αψεγάδιαστες αλλά τα χρόνια δυστυχώς περνάνε και τα σημάδια του χρόνου κάνουν την εμφάνισή τους.

Μάλιστα η μία εκ των πρωταγωνιστριών, η Kristin Davis ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι ήρθε αντιμέτωπη στα social media με ένα μπαράζ αρνητικών σχολίων για την εμφάνισή της, τα οποία την έκαναν να κλάψει.

Η 58χρονη ηθοποιός ήταν ανοιχτή και ειλικρινής σχετικά με τη χρήση των fillers, αλλά είπε ότι έχει «γελοιοποιηθεί ανηλεώς» από τα διαδικτυακά τρολ.

{https://www.instagram.com/p/CaDBATkveUj/}

«Είναι δύσκολο να έρχεσαι αντιμέτωπη με τον νεότερο εαυτό σου ανά πάσα στιγμή», είπε η Davis στην The Telegraph Friday. «Και είναι πρόκληση να θυμάσαι ότι δεν είναι αναγκαίο να φαίνεσαι έτσι», είπε. «Το ίντερνετ θέλει να το κάνεις αυτό - αλλά επίσης δεν το θέλει. Είναι πολύ αντικρουόμενα τα πράγματα...».

Όσα μοιράστηκε η Kristin Davis για τη σειρά "Friends"

Η Davis είπε ότι επιχείρησε μια επαφή με τον κόσμο των αισθητικών επεμβάσεων δοκιμάζοντας το μπότοξ - ωστόσο «δεν έκανε τίποτα άλλο για πολύ καιρό». Τότε ήταν που η Davis πειραματίστηκε με τα fillers.

«Έχω κάνει fillers και το αποτέλεσμα ήταν καλό και έχω κάνει fillers και το αποτέλεσμα ήταν κακό», είπε στο site. «Me γελοιοποιούσαν ανελέητα. Και έκλαψα για αυτό. Είναι πολύ αγχωτικό» ανέφερε σχετικά με τις αντιδράσεις μιας μερίδας του κόσμου.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή υποδυόμενη την Charlotte York στην επιτυχημένη σειρά του HBO, είπε αναφερόμενη στις αντιδράσεις του κόσμου για τις αισθητικές επεμβάσεις ότι «οι άνθρωποι κατηγορούν εμάς προσωπικά όταν κάτι πάει στραβά, ενώ στην ουσία οι γιατροί είναι αυτοί που κάνουν τη δουλειά».

Συγκλονίζει η Kristin Davis: Είμαι αλκοολική -Το «Sex and the City» μου έσωσε τη ζωή

Σε κάποιο άλλο σημείο, η Davis μίλησε για τις επεμβάσεις που είχε κάνει στα χείλη της, κάτι το οποίο έγινε αντικείμενο μεγάλου διαδικτυακού μίσους μετά την πρεμιέρα του spinoff του Sex and the City, And Just Like That.

{https://www.instagram.com/p/ClrM9Fpu8Jx/}

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα κανείς δεν μου έλεγε ότι φαινόταν άσχημο» εξομολογήθηκε. «Αλλά ευτυχώς έχω καλούς φίλους που μου το είπαν τελικά. Το θέμα είναι ότι δεν χαμογελάς στον εαυτό σου στον καθρέφτη. Ποιος χαμογελάει στον εαυτό του στον καθρέφτη;».

Πέρυσι, η Davis παραδέχτηκε ότι το να μεγαλώνει στα μάτια του κοινού είναι «εξαιρετικά αγχωτικό».

Πέθανε αγαπημένη ηθοποιός από το SATC: Έτσι την αποχαιρέτησαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς

«Μπορεί να είναι εξαιρετικά αγχωτικό να γερνάς και να σε συγκρίνουν με τον πολύ, πολύ, πολύ νεότερο εαυτό σου», είπε στο NewBeauty σε σχέση με την εμφάνισή της αλλά και των συμπρωταγωνιστριών της.

{https://www.instagram.com/p/CtRK6ErLjdB/}

«Αν ήμουν σε μια κανονική ζωή, θα ένιωθα καλά. Θα ένιωθα υπέροχα! Είμαι υγιής, είμαι δυνατή, έχω αυτόν τον μικρό γιο τριών ετών και τον κουβαλάω γύρω γύρω και είναι όλα καλά. Αλλά, όχι, είμαι στην τηλεόραση, όπου κάθε κομμάτι της φυσικής μου ύπαρξης αναλύεται», είπε στη συνέχεια.

«Αυτό το κομμάτι ήταν πάντα πολύ αγχωτικό και δύσκολο για μένα, γιατί όσο κι αν μπορούσα να κοιτάξω τώρα πίσω στη ζωή μου και να σκεφτώ, “Α, φαινόμουν υπέροχη τότε”, ποτέ δεν το σκέφτεσαι αυτό εκείνη την εποχή. Υποθέτω ότι κανείς δεν το κάνει».

Θα συμφωνήσουμε Kristin Davis..

Τελευταία τροποποίηση στις 12.06.2023 - 15:23