Πέθανε αγαπημένη ηθοποιός από το SATC: Έτσι την αποχαιρέτησαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς

16.02.2020
Πέθανε αγαπημένη ηθοποιός από το SATC: Έτσι την αποχαιρέτησαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς
Τα νέα έχουν γεμίσει θλίψη τους ανθρώπους που τη γνώριζαν αλλά και τους απανταχού θαυμαστές της τηλεοπτικής της οικογένειας.

Ο λόγος για τη Lynn Cohen που έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 86 ετών. Η ηθοποιός είχε ταυτιστεί με τον ρόλο της Magda, της γυναίκας που φρόντιζε το σπίτι της Miranda Hobbs -ρόλο τον οποίο ενσάρκωνε η Cynthia Nixon- και πρόσεχε τον γιο της.

Όλως περιέργως, ωστόσο, η Nixon ήταν η μόνη από τις τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς που, τουλάχιστον διαδικτυακά, δεν αποχαιρέτησαν τη συνάδελφό τους. Έτσι, για την ιστορία.

Με μία φωτογραφία της Cohen και αυτά τα όμορφα λόγια είπε το "αντίο" της η Sarah Jessica Parker. "Όμορφη Lynn Cohen. Η αγαπημένη και απαραίτητη της Miranda. Αγαπημένη δική μας συνάδελφος στο SATC. Ταλέντο, χάρη, έμπνευση. RIP. X. SJ", έγραψε, ενώ αυτή είναι η φωτογραφία που μοιράστηκε.

Την ανάρτηση αυτή της SJP μοιράστηκε και η Kristin Davis, η Charlotte της σειράς, μέσω stories:

Τέλος, η Kim Cattrall, aka Samantha Jones, επέλεξε να πει το δικό της "αντίο" με μία φωτογραφία όπου οι δυο τους είναι αγκαλιά. Φωτογραφία την οποία συνόδευσε με τα εξής λόγια:

Η όμορφή μας #lynncohen “Το πέρασμα στην αιωνιότητα μέσω της φύσης” RIPx