John Travolta: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πρωτότοκο γιο του 15 χρόνια μετά τον θάνατό του

15.04.2024
John Travolta: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πρωτότοκο γιο του 15 χρόνια μετά τον θάνατό του
Ο Jett Travolta πέθανε το 2009. Ήταν μόλις 16 ετών.

Μία ξεχωριστή ανάρτηση έκανε ο John Travolta πριν από μερικές μέρες καθώς θέλησε να τιμήσει τον Jett, τον πρωτότοκο γιο του που έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, την ημέρα που θα γιόρταζε τα 31α γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά Jetty μου - δεν περνά ούτε μέρα που δεν είσαι μαζί μου», γράφει ο 70χρονος σταρ και στη φωτογραφία τον βλέπουμε με την σύζυγό του, Kelly Preston να κρατου΄ν τον Jett στην αγκαλιά τους πριν από πολλά χρόνια.

{https://www.instagram.com/p/C5sBcYKN9ub/}

Πολλές οι ευχές που έφτασαν προς τον Travolta και μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε την αγάπη που στέλνει η μοναχοκόρη του ζεύγους, Ella καθώς και οι φίλες του ζεύγους, Rita Wilson και Rosanna Arquette.

«Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Ούτε την Kelly», γράφει η σύζυγος του Tom Hanks ενώ η Arquette υπενθυμίζει πως «είναι ασφαλής μαζί με τον άγγελο, μαμά του και οι δυο μαζί σας προσέχουν πα΄ντα και τους τρεις».

6_52.png

8_27.png

4_27.png

Ο Jett βρισκόταν στο φάσμα του αυτισμού και υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις από πολύ μικρή ηλικία. Την πρωτοχρονιά του 2009, η οικογένεια βρισκόταν στις Μπαχάμες για διακοπές και ο νεαρός έπαθε μία κρίση ενώ βρισκόταν στο μπάνιο, έπεσε και χτύπησε μοιραία το κεφάλι του χάνοντας, έτσι, τη ζωή του.

Στο μεταξύ, το η Kelly Preston η οποία είχε παντρευτεί με τον Travolta το 1991, πέθανε από καρκίνο του μαστού το 2020 σε ηλικία 57 ετών. Οι δυο τους είχαν υποδεχτεί ακόμη ένα παιδί μετά τον θάνατο του Jett. Ο βενιαμίν της οικογένειας, Ben Travolta γεννήθηκε το 2010.

{https://www.instagram.com/p/Ctpw07FN4i7/}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.04.2024 - 15:56