Britney Spears: Η άγνωστη εγκυμοσύνη από τον Justin Timberlake, η έκτρωση και ο λόγος που αφορούσε εκείνον

Britney Spears: Η άγνωστη εγκυμοσύνη από τον Justin Timberlake, η έκτρωση και ο λόγος που αφορούσε εκείνον
Μέγας σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη που έκανε η Britney Spears για την έκτρωση που έκανε κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Justin Timberlake, στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Σύμφωνα με ένα απόσπασμα από τα επερχόμενα απομνημονεύματα της Spears, «The Woman in Me», η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι ενώ η εγκυμοσύνη ήταν μια «έκπληξη», δεν την αναστάτωσε.

«Αγάπησα τόσο πολύ τον Justin. Πάντα περίμενα να κάνουμε οικογένεια μαζί μια μέρα. Αυτό όμως θα ήταν πολύ νωρίτερα από ότι περίμενα», έγραψε η τραγουδίστρια σε ένα απόσπασμα που εξασφάλισε το People. «Αλλά ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι».

{https://www.instagram.com/p/CygYbx3u6R4/?img_index=1}

«Είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι θα με μισήσουν για αυτό, αλλά συμφώνησα να μην κάνω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση», συνέχισε η Spears. «Αν το είχα αφήσει μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως ο Justin ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

Προς το παρόν δεν υπάρχει απάντηση από την πλευρά του τραγουδιστή ωστόσο μια πηγή κοντά του ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι ο Timberlake, «ανησυχούσε» για το τι θα μπορούσε να γραφτεί για αυτόν.

«Τον βασανίζει», μοιράστηκε μια πηγή στο Page Six, ενώ ένα άλλο άτομο κοντά στην εκδοτική εταιρεία ισχυρίστηκε ότι το βιβλίο δεν θα είναι «εξευτελισμός» κανενός συγκεκριμένα.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 1999 αλλά τελικά τελείωσαν τα πράγματα το 2002.

{https://www.instagram.com/p/Cyha5HAKdnf/}

Μιλώντας με την αείμνηστη δημοσιογράφο Barbara Walters, ο Timberlake άφησε να εννοηθεί ότι η τραγουδίστρια τον απάτησε, κάτι που η Spears δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ δημόσια.

Η σχέση τους μπήκε στο μικροσκόπιο για άλλη μια φορά στο ντοκιμαντέρ των New York Times, «Framing Britney Spears» που ήταν υποψήφιο για Emmy το 2021, αναγκάζοντας τον τραγουδιστή του «Cry Me a River» να ζητήσει συγγνώμη από την Spears.

«Θέλω να αναλάβω την ευθύνη για τα δικά μου λάθη σε όλο αυτό, καθώς και να είμαι μέρος ενός κόσμου που ανυψώνει και υποστηρίζει», έγραψε ο Timberlake στο Instagram. «Νοιάζομαι βαθιά για την ευημερία των ανθρώπων που αγαπώ και έχω αγαπήσει. Μπορώ να τα πάω καλύτερα και θα τα πάω καλύτερα».

Ο Justin υποστήριξε αργότερα την Spears όταν μίλησε για πρώτη φορά σε ανοιχτό δικαστήριο για την «καταχρηστική» 13χρονη κηδεμονία από τον πατέρα της, η οποία έκτοτε έληξε.

«Ανεξάρτητα από το παρελθόν μας, καλό και κακό, και ανεξάρτητα από το πόσο καιρό ήταν, αυτό που της συμβαίνει απλά δεν είναι σωστό», έγραψε ο τραγουδιστής στο X (τότε Twitter), παρακαλώντας την οικογένεια της Spears να «το διορθώσει και να την αφήσει να ζήσει όπως θέλει να ζήσει».

{https://www.instagram.com/p/Cw3eEmmvayx/}

Τα απομνημονεύματα της Spears, «The Woman in Me», πρόκειται να κυκλοφορήσουν στα βιβλιοπωλεία στις 24 Οκτωβρίου. Ωστόσο δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να έχουμε νέες αποκαλύψεις από προδημοσιεύσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2023 - 11:16