Πέθανε η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου

17.10.2023
Πέθανε η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου
Μετά την είδηση για τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου πριν από λίγες ώρες μαθαίνουμε για μία ακόμη απώλεια, αυτή της Ματούλας, μιας από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της αθηναϊκής νύχτας.

Η Ματούλα του Κολωνακίου. Έτσι ήταν γνωστή επί πολλά χρόνια η ξανθιά δυναμική γυναίκα που «βασίλεψε» στη νύχτα της πρωτεύουσας περνώντας πολλά και διάφορα στη ζωή της, από καταχρήσεις μέχρι φυλακή, πράγματα για τα οποία έχει μιλήσει με μεγάλη ειλικρίνεια στη ζωή της.

Είχε παραδεχτεί επίσης (και με μεγάλη πίκρα) για το γεγονός ότι είχε να μιλήσει με τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε πα΄νω από 15 χρόνια ενώ τα εγγόνια της δεν τα είχε δει ποτέ!

Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι The Bar παντρεύτηκε την Έλενα Κατραβά από την παραγωγή, τότε, του Mega και έχουν μαζί δυο γιους, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν γνώρισαν ποτέ τη γιαγιά τους.

Η είδηση για τον θάνατο της Ματούλας έγινε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση του Ανδρέα Κουβελογιάννη, ο οποίος μοιράστηκε και την τραγική λεπτομέρεια πως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της όπου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή αρκετές ημέρς πριν.

{https://www.facebook.com/kouvelogiannis/posts/6836969043086024}

Το δικό του «αντίο» είπε λίγο αργότερα και ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος είχε προσωπική σχέση ετών με την εκλιπούσα.

«Εγω ετσι θα σε θυμαμαι παντα. Χαμογελαστή Ματουλα μου. Εφυγες πικραμενη αλλα και γεμάτη. Δεν μπορεσα τελευταια φορα να σε βοηθησω για το σπιτι που εψαχνες.
Θα μεινεις παντα το φιλαρακι μου. Καλη ανταμωση. Ενα ακομα κεφάλαιο κλεινει για μενα!», διαβάζουμε στη λεζάντα.

{https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6821311384593805&set=a.726747750716896}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.10.2023 - 18:44