Britney Spears: Οριστικά ελεύθερη από τον πατέρα της και πετάει στα σύννεφα, στην κυριολεξία [video]

30.09.2021
Britney Spears: Οριστικά ελεύθερη από τον πατέρα της και πετάει στα σύννεφα, στην κυριολεξία [video]
Λέγεται ότι ακούγοντας την απόφαση του δικαστηρίου η Brit "ξέσπασε σε κλάματα".

Πολύ σημαντική μέρα η σημερινή για την πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της ποπ η οποία, ύστερα από έναν τεράστιο αγώνα ετών κατάφερε να ελευθερωθεί από την "καταχρηστική" όπως την είχε χαρακτηρίσει κηδεμονία του πατέρα της.

Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη (29/9/2021) ένας δικαστής αποφάσισε να λήξει και επίσημα την κηδεμονία της Britney από τον πατέρα της, Jamie Spears, και εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε σε κλάματα και το γιόρτασε με ένα μάθημα πλοήγησης... αεροπλάνου.

Πετά στα σύννεφα, έτσι κι αλλιώς, μεταφορικά, η Brit, είπε να το κάνει και στην κυριολεξία. Ιδού η ανάρτησή της με τα πρώτα ντοκουμέντα από τον ουρανό και αναμένονται κι άλλα, όπως υποσχέθηκε στους θαυμαστές της.

Το ιστορικό της κηδεμονίας

Ο Jamie Spears ορίστηκε διαχειριστής της 60 εκατομμυρίων δολλαρίων περιουσίας της κόρης του αλλά και της προσωπικής της ζωής ύστερα από την ψυχολογική της κατάρρευση το 2008. Το δικαστήριο έκρινε ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν ήταν σε θέση να ορίζει ούτε την προσωπική, ούτε την επαγγελματική της ζωή και ο πατέρας της, μαζί με μια ομάδα δικών του ανθρώπων, ανέλαβε τα πάντα.

Η Britney Spears θέλει τη ζωή της πίσω: Η δραματική έκκληση και οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν

Μέσα στα χρόνια που μεσολάβησαν, η Britney είχε επανειλημμένα εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας της έλεγχε τη ζωή της όμως ουδείς άκουγε.

Εδώ και έναν χρόνο, η αντίδρασή της έχει γίνει πιο έντονη καταθέτοντας συγκλονιστικά στοιχεία και οδυνηρές λεπτομέρειες της ζωής της στο δικαστήριο που κλήθηκε να αποφασίσει τη λήξη ή μη της κηδεμονίας.

Η Britney Spears κατέθεσε εναντίον "εκείνων που εκμεταλλεύτηκαν τόσο καλά τη ζωή της" όλα αυτά τα χρόνια ενώ συγκρίνοντας την κατάστασή που βίωνε τόσα χρόνια με αυτή που βιώνουν τα θύματα του sex trafficing υπογραμμίζοντας ότι υποχρεώνεται να εργάζεται κάθε μέρα, όλη μέρα. "Είμαι μία σκλάβα", είπε μεταξύ άλλων η Britney, ενώ το Hashtag #freebritney έγινε viral ξανά.

Τελικά, το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ της και το μόνο που μένει είναι η τελική δικάσιμος για την υπόθεση που έχει οριστεί σε 45 μέρες από σήμερα, όπου θα ακουστεί και επίσημα η απόφαση που έγινε γνωστή σήμερα, υπέρ του αιτήματος της Spears.

Αρραβωνιάστηκε η Britney Spears: Οι προκλητικές αναρτήσεις και η αποκάλυψη για το προγαμιαίο συμβόλαιο

O αρραβώνας

Εν μέσω της δικαστικής διαδικασίας η Britney είπε το "Ναι" στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της, Sam Asghari και η ίδια μοιράστηκε τα νέα με μια ιδιαίτερη ανάρτηση

Λίγες μέρες αργότερα η Britney έσβησε τον λογαριασμό της στο Instagram "για να πάρει λίγο χρόνο να γιορτάσει τον αρραβώνα της", όπως εξήγησε η ίδια. Και όντως, έτσι έγινε. Λίγες μέρες αργότερα επέστρεψε δριμύτερη. Και τώρα, πετά στα σύννεφα. Μεταφορικά και κυριολεκτικά.