Βασιλική Μιλλούση: Οι πανέμορφες φωτογραφίες από τον γάμο της που μοιράστηκε

30.09.2021
Βασιλική Μιλλούση: Οι πανέμορφες φωτογραφίες από τον γάμο της που μοιράστηκε
Μετά τη γαμήλια ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια είχαμε και αντίστοιχη της συζύγου του.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς, αγαπημένους φίλους και, φυσικά τις δυο κορούλες τους και, όπως φάνηκε απο τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο το γλέντισαν και το απόλαυσαν με το παραπάνω.

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Εικόνες και βίντεο από τον γάμο τους

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Λίγες μέρες αργότερα ο έλληνας Ολυμπιονίκης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση εκφράζοντας σκέψεις και συναισθήματα, "χαρίζοντας" στους διαδικτυακούς του φίλους εικόνες από τη μεγάλη του μέρα.

«Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος. Δεν θα γινόταν να νιώσω αλλιώς γιατί ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου με μια πανέμορφη νύφη και δύο αγγελούδια δίπλα μου! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αλλά και τους καλεσμένους μας που έκαναν πιο όμορφο το βράδυ μας», έγραψε στη λεζάντα και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Χρήστος Μάστορας βάφτισε την κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση - Ιδού το γράμμα που της έγραψε

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση

Τις δικές της σκέψεις και τα συναισθήματά της θέλησε να μοιραστεί και η Βασιλική Μιλλούση μαζί με τις δικές της φωτογραφίες. Στην ανάρτησή της διαβάσαμε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Ο σύζυγος και επίσημα πια @eleftherios_petrounias τα είπε όλα και με συγκίνησε...
Εγώ θα ευχηθώ στις ευχές όλων σας!Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για αυτές, από εδω αλλά και όλους τους δικούς μας ανθρώπους που ήταν εκεί και κάνατε αυτή τη βραδιά ακόμη πιο μοναδική ❣»