Britney Spears: Παραδέχθηκε ότι απάτησε τον Justin Timberlake

21.10.2023
Britney Spears: Παραδέχθηκε ότι απάτησε τον Justin Timberlake
Η σχέση της Britney Spears με τον Justin Timberlake βρέθηκε ξανά στη δημοσιότητα με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της τραγουδίστριας, με τίτλο «The Woman in Me».

Σύμφωνα με τις προδημοσιεύσεις του βιβλίου η Britney, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο Justin της ήταν άπιστος. Ωστόσο, μια νέα προδημοσίευση αποκαλύπτει ότι η πριγκίπισσα της ποπ ομολόγησε ότι επίσης απάτησε τον τραγουδιστή.

Η Britney θυμήθηκε στο βιβλίο της ένα έντονο φλερτ με τον χορευτή και χορογράφο Wade Robson, σύμφωνα με το Us Weekly. Η εφημερίδα ανέφερε ότι η τραγουδίστρια χόρεψε και φίλησε τον Wade σε ένα μπαρ ενώ ήταν ακόμα σε σχέση με τον Justin. Αυτή και ο τραγουδιστής, όμως, «συμφώνησαν να ξεπεράσουν» την απιστία της, καθώς ήταν πάντα “πιστή στον Justin” από πριν και “είχε μάτια μόνο γι' αυτόν”».

Διαζύγιο - βόμβα για τη Britney Spears: Η απιστία, το προγαμιαίο, ο εκβιασμός και οι φόβοι για εξευτελισμό

Σε άλλο σημείο των απομνημονευμάτων της, η Britney ισχυρίζεται ότι ο Justin την απάτησε με «άλλη διασημότητα». Ωστόσο, η Britney δεν αποκάλυψε το όνομα της γυναίκας στο βιβλίο της επειδή το άτομο «έχει πλέον οικογένεια» και «δεν θέλει να τη ντροπιάσει» αποκαλύπτοντας δημόσια το σκάνδαλο.

Για σχεδόν δύο δεκαετίες, οι fans είχαν το ερώτημα αν η Britney απάτησε τον Justin και αν αυτός ήταν ο λόγος για τον χωρισμό τους. Λίγο μετά τον χωρισμό τους, ο Justin κυκλοφόρησε το σινγκλ του «Cry Me a River», το οποίο κάνει αναφορά σε κάποιαν που του ήταν άπιστη. Το συνοδευτικό μουσικό βίντεο του τραγουδιού τροφοδότησε επίσης τις φήμες, καθώς περιλαμβάνει μια γυναίκα που μοιάζει με την Britney.

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του σινγκλ το 2003, η Britney κατηγόρησε τον πρώην φίλο της σε μια συνέντευξη στο Rolling Stone. Είπε στη συνέντευξη ότι ο Justin την προειδοποίησε ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει ένα «αμφιλεγόμενο» βίντεο, το οποίο χαρακτήρισε ως «απελπισμένη προσπάθεια».

«Αλλά αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να πουλήσει τον δίσκο. Είναι έξυπνος», πρόσθεσε η Britney.

Ο Justin και η Britney συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του The Mickey Mouse Club και ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1999. Θεωρούμενο ως το πιο εμβληματικό δίδυμο της ποπ μουσικής, το τότε ζευγάρι ήταν μαζί για σχεδόν τρία χρόνια έως ότου χώρισαν το 2002. Τώρα — περισσότερα από 20 χρόνια μετά — Η Britney ρίχνει φως σε όσα συνέβησαν μεταξύ τους στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 24 Οκτωβρίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=6Xlv4Cj68s0&ab_channel=ThisIsTheMusicTV}

Ίσως η πιο συγκλονιστική αποκάλυψή της από το βιβλίο ήταν ότι έκανε μια έκτρωση ενώ έβγαινε με τον Justin. «Αν το είχα αφήσει στο χέρι μου μόνο, δεν θα το έκανα ποτέ», έγραψε η Britney σε ένα κεφάλαιο των απομνημονευμάτων. «Κι όμως, ο Justin ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

Να αναμείνουμε και άλλες αποκαλύψεις μέχρι την κυκλοφορία του βιβλίου;

Τελευταία τροποποίηση στις 20.10.2023 - 18:14