Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο σταμάτησαν να κάνουν παρέα ο Tom Cruise με τους David και Victoria Beckham

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο σταμάτησαν να κάνουν παρέα ο Tom Cruise με τους David και Victoria Beckham
Ο Tom Cruise φέρεται να κρατά ακόμα κακία για την πρώην φιλία του με τους Beckhams και ο λόγος που τα έσπασαν αποκαλύπτεται μετά από πολλά χρόνια.

Ήταν το 2007 όταν ο David και η Victoria Beckham πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στην Αμερική για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του LA Galaxy. Ένας από τους πρώτους διάσημους που γνώρισαν και άρχισαν να κάνουν παρέα ήταν ο Tom Cruise.

Οι τρεις τους έγιναν αχώριστοι στην αρχή και εμφανίζονταν τακτικά σε εκδηλώσεις έχοντας μαζί τους και την τότε σύζυγο του Cruise, Katie Holmes.

6 ζευγάρια celebrities που έκαναν παιδιά πριν παντρευτούν

Ωστόσο, η παρέα μετά από κάποιο καιρό σταμάτησε να έχει σχέσεις και οι πληροφορίες λένε ότι ο Tom Cruise εξακολουθεί να κρατά κακία στο διάσημο ζευγάρι.

Μιλώντας για την πρώην φιλία του Tom με τον David και την Victoria, μια πηγή είπε πρόσφατα στη Mirror: «Ο Tom έκανε τα πάντα για αυτούς όταν μετακόμισαν για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες. Πρακτικά τους έδωσε τα κλειδιά της πόλης. Τους έκανε πάρτι για να γνωρίσουν όλους τα σημαντικά πρόσωπα και τη στιγμή που καθιερώθηκαν, τον παράτησαν!».

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι Beckhams ήλπιζαν να χτίσουν ξανά γέφυρες με τον Cruise – ο οποίος, παρεμπιπτόντως, αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι είχε γράψει μια προσωπική επιστολή στον Timothee Chamalet δίνοντας του συμβουλές για την καριέρα του – αλλά ο σταρ του κινηματογράφου απέρριψε τις προσπάθειές τους.

«Είναι ακόμα θυμωμένος και δεν έχει σκοπό να ξαναγίνουν φίλοι. Ο David και η Victoria δοκίμασαν τα τα ξαναβρούν πριν από λίγο καιρό, αλλά ο Tom τους αγνόησε - οπότε είναι λογικό να έχουν κόψει τις επαφές. Ο Τom πιστεύει ξεκάθαρα ότι έπρεπε να είχαν προσπαθήσει περισσότερο» ανέφερε η πηγή.

Μια άλλη πηγή ανέφερε στο Radar Online ότι ο λόγος που σταμάτησαν να κάνουν παρέα ήταν ότι ο Cruise επέμενε να τους μάθει περισσότερα για τη Σαηεντολογία, γεγονός που προκάλεσε την απόφαση των Beckham να διακόψουν τις σχέσεις μαζί του.

Πάντως στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Beckham δεν γίνεται καμία αναφορά στο θέμα.



Τελευταία τροποποίηση στις 21.10.2023 - 09:04