Αποστόλης Τότσικας: Η συγκίνηση για τη συνεργασία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και η αντίδραση εκείνου

20.10.2023
Αποστόλης Τότσικας: Η συγκίνηση για τη συνεργασία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και η αντίδραση εκείνου
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται φέτος στην παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» που ανεβαίνει στο θέατρο «Αργώ».

Με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων για τη φετινή θεατρική σεζόν οι συντελεστές της παράστασης «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους στο θέατρο «Αργώ» και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Μία από τις πιο έντονες στιγμές της εκδήλωσης ήταν όταν ο Αποστόλης Τότσικας δεν μπόρεσε να ελέγξει το συναίσθημά του μιλώντας για τη συνεργασία του με τον εμβληματικό συνάδελφό του και ξέσπασε σε κλάματα!

«Πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να βρει την αλήθεια του και να προχωρήσουμε επιτέλους, να κάνουμε το επόμενο βήμα σε αυτή τη ζωή» είπε με τελείως σπασμένη φωνή ο Αποστόλης Τότσικας μιλώντας για το θεατρικό έργο που ανέλαβαν να ανεβάσουν στη σκηνή φέτος. «Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει. Νιώθω τόσο καλά μέσα σε αυτό. Σας ευχαριστώ όλους. Να μη σταματάμε να βρίσκουμε το φως μέσα σε αυτό το σκοτεινό κόσμο που ζούμε» πρόσθεσε ο ηθοποιός με δέος!

Ρούλα Ρέβη: Ύστερα από 14 χρόνια κοινής ζωής με τον Αποστόλη Τότσικα αποκαλύπτει το μυστικό που μπορεί να σώσει όλες τις σχέσεις

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κωνσταντίνου ρωτήθηκε σχετικά και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον συνάδελφό του προτρέποντας όλους τους νεαρότερους ηθοποιούς να βρουν τα πατήματά τους και να αναγνωρίσουν τις ρίζες του στο θέατρο!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.10.2023 - 16:12