Ρούλα Ρέβη: Ύστερα από 14 χρόνια κοινής ζωής με τον Αποστόλη Τότσικα αποκαλύπτει το μυστικό που μπορεί να σώσει όλες τις σχέσεις

05.05.2022
Ρούλα Ρέβη: Ύστερα από 14 χρόνια κοινής ζωής με τον Αποστόλη Τότσικα αποκαλύπτει το μυστικό που μπορεί να σώσει όλες τις σχέσεις
«Η αγαπη δεν είναι «δουλειά» είναι ΑΛΗΘΕΙΑ», λέει, μεταξύ άλλων η Ρούλα Ρέβη στα όσα γράφει στη σημερινή ανάρτηση που μοιράστηκε στα social media, εξηγώντας το λάθος που κάνουν τα περισσότερα ζευγάρια που νοιάζονται για το ποιος είναι ο αρχηγός, περισσότερο από όσο χρειάζεται. Και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στα σχόλια, όλοι συμφωνούν μαζί της.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ με την ευτυχία τους να έχουν συμπληρώσει εδώ και 7 χρόνια σχεδόν τα δίδυμα παιδιά τους, Μιχαήλ Άγγελο και Ειρήνη Χρυσή.

Η Ρούλα Ρέβη μιλά συχνά μέσω αναρτήσεων στους followers της για διάφορα θέματα που την/τους απασχολούν εκφράζοντας έντονα τη γνώμη και τις απόψεις της.

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: Εγώ δεν πήρα άντρα, πολυμηχάνημα πήρα

Περί σχέσεων, λοιπόν, το σημερινό, πιο πρόσφατο post με τη διάσημη φωτογράφο να μιλά για τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που είναι πολλά χρόνια μαζί. Με πάθος υποστηρίζει η Ρούλα αφενός ότι ουδείς είναι ή πρέπει να είναι "αφεντικό" επί μονίμου βάσεως, αφετέρου ότι χωρίς εντάσεις... δεν κάνουμε τίποτα!

Ιδού και οι όποιες σκέψεις... δικές σου! Εμείς, δεν διαφωνούμε καθόλου!

Lifetime project…. Έτσι θα το έλεγα . Ξέρω εσεις θα μου πείτε. Ωραια τα μαλλιά σου καστανά και εγω θα σας πω πως μερικά πράγματα έγιναν , γίνονται η θα γίνουν στην ώρα τους.
Θέλω σήμερα να πω πως μια ζωή 14 χρόνων, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται, δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια, όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μια σχέση αλλά είμαστε επι της ουσίας μακριά νυχτωμένοι. Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον, ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς. Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η ελειψη έντασης στα ζευγάρια τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί από έναν σύντομο καυγά, λίγα μούτρα, κρυφές σκέψεις κλπ κλπ, γιατί είναι πράγματι η ευκαιρία σου να πεις κατάμουτρα στον άλλον τι σε πειράζει. Είμαι υποστηρικτής αυτής της θεωρίας και όχι της άλλης με την υπερβολική και υπερτιμημένη αξιοπρέπεια που καμία φορά συσσωρεύει απογοήτευση και θυμό και δεν εκτονώνεται. Να μιλας στον άλλον με επιμονή την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει . Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επίκρατει και λειτουργεί είναι να μιλας και να λες το παράπονο σου. Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό εισαι στο Σωστο μερος με τον σωστο άνθρωπο! Η αγαπη δεν είναι «δουλειά» είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλημερα κουκλάκια 😍🙏😘