Η Σοφία Βόσσου είχε φτάσει να ζυγίζει 37 κιλά και εξηγεί ακριβώς γιατί

20.10.2023
Η Σοφία Βόσσου είχε φτάσει να ζυγίζει 37 κιλά και εξηγεί ακριβώς γιατί
Για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, μίλησε, μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου.

Στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή Happy Day μίλησε η Σόφια Βόσσου και, όπως πάντα, ήταν λαλίστατη! Μεταξύ των όσων είπε, η γνωστή τραγουδίστρια που αυτό τον καιρό εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μαζί με τον Μιχάλη Ρακτιντζή και και τη Σοφία Αρβανίτη εξήγησε τι είχε συμβεί και είχε φτάσει να ζυγίζει 37 κιλά.

«Είχα πρόβλημα υγείας με το στομάχι μου», είπε η Σοφία Βόσσου αναφερόμενη στο πρόβλημα που την ταλαιπώρησε περίπου έναν χρόνο και συνέχισε εξηγώντας πως «Άνοιξε ένα συρίγγιο μετά από ένα χειρουργείο που είχε στένωση ο οισοφάγος, όπου έναν χρόνο με ταλαιπωρούσε, δεν έκλεινε».

Ελένη Καρακάση: "Από τα 100 κιλά έπεσα στα 49, ήμουν στα όρια της ανορεξίας"

«Μου έδωσαν μία ορμόνη που αλλοίωσε τη γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω και εξαιτίας όλης αυτής της ταλαιπωρίας είχα φτάσει 37 κιλά», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια διευκρινίζοντας, ταυτόχρονα, πως δενήταν ανορεξική.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλά για τη νευρική ανορεξία

Η συζήτηση έφτασε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι για 10 χρόνια, χωρίς ποτέ να παντρευτούν, γιατί, όπως είχε εκείνη αποκαλύψει παλιότερα «Νιώθω ευλογημένη που πέρασα 10 χρόνια μαζί του. Είναι αγάπη ζωής είναι οικογένεια μου», είπε συγκεκριμένα ενώ παραδέχτηκε πως τον παρακολουθεί στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον υποστηρίζει στους καυγάδες του. «Έχει επιχειρήματα όταν μιλάει» εξηγεί ενώ αποκαλύπτει ότι του κρατούσε μούτρα για 2 μήνες επειδή δεν θυμήθηκε τη γιορτή της.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.10.2023 - 17:04