Ελένη Καρακάση: "Από τα 100 κιλά έπεσα στα 49, ήμουν στα όρια της ανορεξίας"

12.05.2022
Ελένη Καρακάση: "Από τα 100 κιλά έπεσα στα 49, ήμουν στα όρια της ανορεξίας"
Η ηθοποιός μίλησε για τη μάχη με την εικόνα του σώματός της και τα κιλά της και πώς έφτασε να ζυγίζει 49 κιλά

Με αποκαλυπτική διάθεση μίλησε η Ελένη Καρακάση σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, αναφερόμενη στη μάχη της με την παχυσαρκία και την εποχή που έφτασε να ζυγίζει 49 κιλά.

Έλενα Παπαρίζου: Πήγε στο δικαστήριο λόγω μήνυσης κατά του πρώην της, Τόνι Μαυρίδη

"Από τα 100 κιλά έπεσα στα 49, ήμουν στα όρια της ανορεξίας, σταμάτησα να τρώω. Έχω δοκιμάσει τα πάντα: χάπια, μηχανήματα, είμαι τυχερή που δεν μπορώ να προκαλέσω στον εαυτό μου εμετό. Έπεσαν οι βιταμίνες μου, σταμάτησε η περίοδος, έπεφταν τα μαλλιά μου", είπε η ηθοποιός.

Όταν ο Emmanuel Macron έστειλε μήνυμα για να αποκλειστούν οι Måneskin για να κερδίσει η Γαλλία

Η ίδια αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε παραπάνω κιλά αλλά και το πώς έχασε πολλά κιλά, λέγοντας: ''Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά, στο 1,60 ύψος που έχω. Δεν είχα κάνει δίαιτα. Μου άρεσε το φαγητό, έτρωγα, ήταν η διέξοδός μου. Ξεκίνησα το ’91 την πρώτη δίαιτα. Σε διάστημα ενός χρόνου είχα χάσει 35 κιλά. Στα επόμενα πέντε χρόνια από τα 70 είχα ξαναπάει στα 85 κιλά. Εκεί τότε ξαναξεκίνησα μία μεγάλη δίαιτα που εκεί ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω κάνει στον εαυτό μου. Θυμάμαι ότι από Ιούνιο ως τον Δεκέμβριο, από τα 85 στα 51,5 κιλά. Εκεί σκέφτηκα ότι μπορεί να έχω νευρική ανορεξία. Επίσης, είμαι τυχερή γιατί δε μπορώ να προκαλέσω στον εαυτό μου εμετό. Έχω βιώσει το να με κοιτάζω στον καθρέφτη, να έχω πάει 49 κιλά, και με έβλεπα χοντρή. Σε λίγες ημέρες κλείνω τα 49. Βλέπω ότι πλέον χάνω πολύ δύσκολα. Αλλά κάνοντας διατροφή σωστή, χάνω λίπος. Αλλά δεν έχανα βάρος. Στη ζυγαριά έβλεπα το ίδιο''.