Eurovision: Ιταλίδα κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από χορευτές - Τι συνέβη με την Ανδρομάχη της Κύπρου

12.05.2022
Eurovision: Ιταλίδα κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από χορευτές - Τι συνέβη με την Ανδρομάχη της Κύπρου
Η καταγγελία που προκάλεσε σάλο και η ανάμειξη της Ανδρομάχης από τη συμμετοχή της Κύπρου

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία από συνέντευξη εικοσάχρονης εθελόντριας και φοιτήτριας νομικής, η οποία συνοδεύει συμμετέχοντα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision που διεξάγεται στο Τορίνο. Η νεαρή κοπέλα, το οποία παραμένει ανώνυμη, δήλωσε ότι στην γιορτή εγκαινίων του διαγωνισμού, η ίδια και άλλες τρεις συνάδελφοί της δέχθηκαν παρενόχληση από δυο χορευτές οι οποίοι συνεργάζονται με εκπρόσωπο χώρας της βόρειας Ευρώπης.

Όταν ο Emmanuel Macron έστειλε μήνυμα για να αποκλειστούν οι Måneskin για να κερδίσει η Γαλλία

"Στην γιορτή εγκαινίων, πολλοί ήπιαν πάρα πολύ, τόσο που όλα τα οινοπνευματώδη ποτά εξαντλήθηκαν. Μετατράπηκε σε ένα πάρτι άνευ ορίων. Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, ένας έγχρωμος και ένας λευκός, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες κοπέλες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί. Αρχισαν να χορεύουν και να μας αγγίζουν. Όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια", δήλωσε η ίδια.

Eurovision 2022: Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ ψήφισε Ελλάδα και μας χάρισε μία μοναδική διασκευή του "Fairytale" με το "Die Together"

Τι συνέβη με την Ανδρομάχη;
Η Ιταλίδα δήλωσε επίσης ότι "και η τραγουδίστρια της Κύπρου έγινε αντικείμενο μεγάλης προσοχής, αλλά στην περίπτωση αυτή, οι υπεύθυνοι δεν επέτρεψαν στον εαυτό τους να υπερβούν τα όρια. Δεν καταγγείλαμε το γεγονός στους ανώτερους μας, για να μην δημιουργήσουμε προβλήματα, αλλά αν ήμουν σε ντίσκο θα τους είχα χαστουκίσει".