Η Κατερίνα Λέχου δεν κρύβει την ηλικία της και εξηγεί το γιατί

20.03.2024
Η Κατερίνα Λέχου δεν κρύβει την ηλικία της και εξηγεί το γιατί
Photos: NDP Photo Agency
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Λέχου και μίλησε «χωρίς φόβο και πάθος» για τα πάντα.

Με τον ρόλο της Δαμιανής στη Μάγισσα έχει κάνει έξαλλους όλους τους φανς οι οποίοι, όμως, ταυτόχρονα τη χειροκροτούν για την αριστουργηματική ερμηνεία της. Η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε πως για όλα αυτά που λέει το κοινό για εκείνη δεν διαβάζει στο Twitter καθώς δεν έχει χρόνο να διαθέσει στα social media, όμως ακούει Live τι της λέει ο κόσμος όταν τη συναντά στον δρόμο. Και ναι, όταν αντιλαμβάνεται ότι τους έχει κάνει έξαλλους θεωρεί ότι έχει πετύχει.

«Μου το είχε πει από την αρχή ο Λευτέρης Χαρίτος», είπε η δημοφιλής ηθοποιός για τον σκηνοθέτη της σειράς ο οποίος επέμενε πάρα πολύ να δεχτεί να παίξει τον ρόλο της Δαμιανής, ότι εκείνη θα κάνει κάτι ακραίο, όμως αυτό δεν λειτούργησε αρνητικά.

Σε κάποιο σημείο της συζήτησης η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Κατερίνα Λέχου πόσα χρόνια βρίσκεται στον χώρο κι όταν εκείνη απάντησε «36», η παρουσιάστρια της είπε πως μάλλον κάνει κάποιο λάθος. Η ηθοποιός τότε επανήλθε με τη βεβαιότητα καθώς, όπως είπε, εργάζεται από τα 21 της χρόνια και τώρα είναι 57 ετών.

Κατερίνα Λέχου: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του συζύγου της στα social media και το πανηγυρίζει

Στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη πως και δεν «κλέβει» χρόνια, η Κατερίνα Λέχου απάντησε ξεκάθαρα, εξηγώντας με τον μοναδικό της τρόπο γιατί δεν κρύβει την ηλικία της: «Τι να κλέψω από χρόνια; 2-3 χρόνια; Και να κρύψω χρόνια, τι; Και να πω ότι είμαι 52 χρόνων και όχι 57, και; Τι έγινε μετά; Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι και η ενέργεια που έχω. Εγώ κουβαλάω αυτό το νούμερο σαν εμπειρία, σαν παράσημο».

Τελευταία τροποποίηση στις 20.03.2024 - 15:38