Ο Μιχάλης Σαράντης μιλά για τις γυναίκες της ζωής του και αποχαιρετά τον Κίτσο από τους Πανθέους

20.03.2024
Ο Μιχάλης Σαράντης μιλά για τις γυναίκες της ζωής του και αποχαιρετά τον Κίτσο από τους Πανθέους
Ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του για του Πανθέους ο Μιχάλης Σαράντης και ταυτόχρονα μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του και την κόρη τους, ενώ αποκάλυψε πώς νιώθει για τη... μύτη του!

Μία συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα έδωσε ο Μιχάλης Σαράντης και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Μαίρη Μηνά, αλλά και για την κόρη τους.

«Τη θαυμάζω για τη δουλειά της, την ποιότητα που φέρει ως άνθρωπος, για την ενέργειά της, την ομορφιά της και το πόσο καλή μαμά γίνεται μέρα- μέρα», είπε για τη Μαίρη Μηνά ο ηθοποιός και δεν έμεινε εκεί.

«Είναι τέλεια στο σπίτι με τη μικρή. Είναι ένας μικρός, πανέμορφος Ταρζάν. Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι πλήρης σε σχέση με το θέμα», είπε ο ηθοποιός μιλώντας για τη 17 μηνών κόρη τους ενώ περιέγραψε και τον κεραυνοβόλο έρωτα που ένιωσε για την σύζυγό του: «Είδα τη γυναίκα μου πρώτη φορά σε μια παράσταση που έπαιζε. Την είδα, αλλά δεν την προσέγγισα εκείνη τη στιγμή κι έκανα μια ευχούλα… και μετά την ξαναείδα. Συνεργαστήκαμε σε μια ταινία, που λέγεται “O απόστρατος”. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα κι από κει έγινε ό,τι έγινε».

Αυτό τον έρωτα θέλουμε: 7 άντρες που λατρεύουν τις γυναίκες τους και το βροντοφωνάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο

Η συζήτηση έφτσε και στην εξωτερική εμφάνιση και στάθηκε στη μύτη του όπου είπε χαρακτηριστικά: «Άκουγα αρνητικά πράγματα για τη μύτη μου και έκανα πολλά χρόνια να αποδεχτώ ότι δεν έχω μία κανονική μύτη. Δεν σκέφτηκα ποτέ να την αλλάξω», είπε ο ηθοποιός συμπληρώνοντας πως δεν ένιωσε ποτέ ωραίος.

Αφήνοντας τη συνέντευξη πάντως, ο Μιχάλης Σαράντης είχε ένα νέο ποστ στο Instagram σήμερα και αφορούσε στον Κίτσο Γαλάτη, τον ήρωα που ενσαρκώνει στους τηλεοπτικούς Πανθέους του ΣΚΑΪ. «Wrap σήμερα για τον Κίτσο, αυτό το ατίθασο αγόρι που θαύμασα για το θάρρος,την τόλμη και το πάθος του για Ζωή», γράφει στην ανάρτησή του ο ηθοποιός παραθέτοντας και λίγα... στατιστικά. «161 ημέρες γυρισμάτων, 111 επεισόδια», θυμάται και συμπληρώνει «Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς-μπροστά και πίσω από την κάμερα-για όλο το ταξίδι! Κάθε μέρα εκεί! Παρόντες!», ενώ εύχεται «Στα επόμενα».

Μπορείς να δεις την ανάρτηση ΕΔΩ.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.03.2024 - 17:01