Μαίρη Μηνά - Μιχάλης Σαράντης: Η βάπτιση της κόρης τους, το όνομα και ο ξέφρενος χορός

03.06.2024
Μαίρη Μηνά - Μιχάλης Σαράντης: Η βάπτιση της κόρης τους, το όνομα και ο ξέφρενος χορός
Πανευτυχείς οι γονείς της νεοφώτιστης δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους, ενώ το γλέντι μετά τη βάπτιση προέκυψε... τρικούβερτο!

Και το όνομα αυτής Βασιλική Γλυκερία! Τρεις μήνες πριν συμπληρώσει δύο χρόνια ζωής η κορούλα του Μιχάλη Σαράντη και της Μαίρης Μηνά βαπτίστηκε και οι γονείς της με τους φίλους τους το γλέντησαν δεόντως, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η νεοφώτιστη είχε έξι νονούς, μεταξύ των οποίων Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ο Έκτορας Λιάτσος και ο Γιώργος Τσακνής, από την πλευρά του μπαμπά όπως τους είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο ίδιος.

7_18.jpg

Αυτό τον έρωτα θέλουμε: 7 άντρες που λατρεύουν τις γυναίκες τους και το βροντοφωνάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο

4_34.jpg

Μετά τη βάπτιση ακολούθησε γιορτή και γλέντι σε rooftop εστιατόρειο του κέντρου και μαμά Μαίρη έκλεψε την παράσταση. Η στιγμή που ξεχώρισε ήταν, χωρίς αμφιβολία ο χορός μαμάς και κόρης υπό τους ήχου΄ς του τραγουδιού Βασιλική αλλά και της ίδιας της ηθοποιού η οποία ξεσάλωσε με... Ρουσλάνα.

Να τους ζήσει.

«Είναι τέλεια στο σπίτι με τη μικρή. Είναι ένας μικρός, πανέμορφος Ταρζάν. Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι πλήρης σε σχέση με το θέμα», είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξη ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με τις γυναίκες της ζωής του και δέχτηκε αμέτρητες ευχές με πολλή αγάπη.

{https://www.instagram.com/p/C7t8_d1oQiI/}

1_212.png

20_1.png

Τελευταία τροποποίηση στις 03.06.2024 - 14:37