Η Καλομοίρα αποκαλύπτει (με χαμόγελο) τι είναι αυτό που την εκνευρίζει στον σύζυγό της

21.03.2024
Η Καλομοίρα αποκαλύπτει (με χαμόγελο) τι είναι αυτό που την εκνευρίζει στον σύζυγό της
Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show ήταν η Καλομοίρα και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, με τον οποίο, μάλιστα, όπως αποκάλυψε έγιναν ζευγάρι επί της εκπομπής «Πιο πολύ την Κυριακή» όπου παρουσίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το 2005.

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άντρας της ζωής μου και σκεφτόμουν τι θα γίνει σε περίπτωση που χωρίσουμε», είπε η Καλομοίρα, που στο μεταξύ έχει επιστρέψει στο φυσικό καστανό της, και συμπλήρωσε με το γνωστό της νάζι πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα έκανε πάλι τα ίδια πράγματα εξαιτίας του άντρα της. «Πάνω απ' όλα η οικογένεια. Δεν συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά, αξίζει πιο πολύ από τα φώτα», συμπλήρωσε και με την αφορμή θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά.

Αγνώριστη η Καλομοίρα: Κάνει διάδρομο με κόκκινο μαγιό και πίνοντας σαμπάνια

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να μάθει αν τσακώνονται (φυσικά, τσακώνονται, είπε εκείνη, όπως όλα τα ζευ΄γαρια) και στη συνέχεια ζήτησε από εκείνη να θυμηθεί την τελευταία φορά που μάλλωσαν.

Καλομοίρα - Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία και η πανομοιότυπη κόρη της!

«Μαλώσαμε στο Παρίσι όταν πήγαμε στο runway σόου της Σίλιας Κριθαριώτη», απάντησε η Καλομοίρα και παρόλο που δεν ήθελε να δώσει λεπτομέρειες, έγινε αντιληπτό πως επρόκειτο για κάτι που είπε για την εμφάνισή της. «Ο Γιώργος λέει την αλήθεια αλλά είναι στιγμές που δεν θέλω να ακούσω την αλήθεια. Κάνε τον Κινέζο και πες ψέμα, γιατί εγώ αυτό δεν μπορώ να το φτιάξω εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. “Τον ρώτησα εγώ σου αρέσει αυτό;”. Και εκείνος μου απάντησε πως δεν του άρεσε. πως ήταν χάλια. Αν δεν μπορώ να το φτιάξω τι μου το λες; Περίμενε να τελειώσει το πράγμα να μην χαλάσω τη διάθεσή μου, και μετά όταν τελειώσει πες μου “Αγάπη μου, μωρό μου, την άλλη φορά φέρε αυτό γιατί είναι πιο ωραίο”. Έχω δίκιο;», εξήγησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Καλομοίρα ενώ σε ερώτηση περί ζήλιας παραδέχτηκε ότι εκείνη ζηλεύει πιο πολύ, αλλά τον εμπιστεύεται.

«Δεν τσεκάρω, πια, κινητά», είπε συγκεκριμένα ενώ παραδέχτηκε ότι εκείνος δεν τη ζηλεύει και αυτό τη νευριάζει πολύ!

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2024 - 12:34