Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό με τον Βασάλο και τη σχέση με τον Μόργκαν

21.03.2024
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό με τον Βασάλο και τη σχέση με τον Μόργκαν
«Θέλω να γίνω μάνα», λέει, μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώ παραδέχεται πως είναι πάρα πολύ καλά στο μέσα της εξ ου και η όποια αλλαγή στην εξωτερική της εμφανίση.

Καλεσμένη στην εκπομπή Night Out ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο όσο και στη νέα σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

«Στην αρχή ήμουν πολύ σκληρή και οι δηλώσεις που μπορεί να έκανα ή πράγματα που έλεγα σε συνεντεύξεις. Ίσως να προστατέψω αυτό που είχα. Πλέον έχω τελείως αλλάξει, έχω μαλακώσει. Ίσως γιατί είμαι ήρεμη και τα έχω βρει πολύ με το μέσα μου, έχω κάνει δουλειά. Υπήρχαν καταστάσεις που ήρθα σε άβολη θέση που μου χρέωναν χωρισμούς, γάμο, εγκυμοσύνες, τρίτα πρόσωπα. Ίσως για αυτό έβγαινα λίγο “τρελή”», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβα΄νη συμπληρώνόντας όμως πως «Δεν πιστεύω ότι όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα στη σχέση μας, απλά όσο περνούν τα χρόνια ίσως καταλαβαίνεις ότι μπορεί να μην έχετε τους ίδιους στόχους. Είναι πολύ ώριμο να συζητάς με τον άνθρωπό σου αν έχετε τα ίδια θέλω για το μέλλον. Καλό είναι τα πράγματα να τελειώνουν ομαλά. Ανάμεσά μας δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο, απλά σε κάποια φάση νομίζω ότι χαθήκαμε. Αυτό», είπε για την απόφαση που πήραν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τερματίσουν τη σχέση τους ενώ δεν έκρυψε πως«Στην αρχή με τρόμαζε όλο αυτό ότι έπρεπε να “απολογηθώ” για τον χωρισμό. Αλλά μετά τα βάζεις κάτω και σκέφτεσαι ότι είναι η δική σου προσωπική ζωή. Γιατί να μαραζώνεις μέσα σου; Δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν».

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη νέα της σχέση: «Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στη νέα μου σχέση. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι, είμαι πολύ υπερήφανη για την επιλογή μου. Έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη, το περιβάλλον που με περικλείει».

Στη συνέχεια της συζήτησης η αθλητικογράφος/παρουσιάστρια δεν έκρυψε πως θέλει να κάνει τη δική της οικογένεια, ότι το ήθελε από μικρή και ότι ο γάμος από μόνος του δεν έχει σημασία. «Και η συγκατοίκηση γάμος είναι», είπε συγκεκριμένα!

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2024 - 13:05