Πάνος Μιχαλόπουλος: Η τελευταία σειρά που τον είδαμε και οι λόγοι που τον έκαναν να μείνει μακριά από τα φώτα!

08.10.2018
Πάνος Μιχαλόπουλος: Η τελευταία σειρά που τον είδαμε και οι λόγοι που τον έκαναν να μείνει μακριά από τα φώτα!
Έχει στο ενεργητικό του μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες αλλά αποφάσισε να αλλάξει ζωή.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος κατάφερε να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Περνάει ανεπανάληπτες στιγμές κοντά στη φύση έχοντας την οικογένεια του και μερικούς καλούς φίλους. Ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα του ζωή στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να μην εμφανιστεί πουθενά τα τελευταία 10 χρόνια.

Δείτε ακόμη: Kendall Jenner: Kάνει μπάνιο με το πιο μικροσκοπικό μπικίνι

Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει.

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 "Super μπαμπάς" που προβλήθηκε το 2007!

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος πρωταγωνίστησε το 2009 και στην πρώτη διαδικτυακή σειρά που είδαμε στην Ελλάδα δια χειρός Σεμίνας Διγενή και σε σκηνοθεσία Πάνου Αμαραντίδη. Ο λόγος για τη σειρά «Σ αγαπάω... πάρκαρε» που ήταν βασισμένη στην περίφημη «Δυναστεία», που έγραψε τη δική της ιστορία.

Γιώργος Μουλάς