Πασίγνωστη ηθοποιός στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της: «Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου…» [Video]

08.10.2018
Πασίγνωστη ηθοποιός στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της: «Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου…» [Video]
O ρόλος της μητέρας θα είναι και ο πιο σημαντικός για την ηθοποιό.

Ο λόγος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και αποκάλυψε στη Μαρία Κοκολάκη πως μαζί με τον σύζυγο της αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

Δείτε ακόμη: Πάνος Μιχαλόπουλος: Η τελευταία σειρά που τον είδαμε και οι λόγοι που τον έκαναν να μείνει μακριά από τα φώτα!

Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου. Είχαμε αποφασίσει κι εγώ κι ο σύζυγός μου να το κρατήσουμε για μας, για την οικογένειά μας και τους κοινούς μας φίλους, αλλά τον τελευταίο καιρό συναντώ πολλούς ανθρώπους, όπως και διαβάζω συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά τους και λένε πως «δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί» που έχουν μπει σε μια διαδικασία εξωσωματικής, την οποία καταλαβαίνω αλλά εμείς οι γυναίκες καμιά φορά ξεπερνάμε το όριο και φτάνουμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εξωσωματικών που αυτό τσακίζει τις γυναίκες.

Θέλω να κάνω κι άλλο παιδί, θέλω να μεγαλώσω την οικογένειά μου κι άλλο… Αυτή την απόφαση της υιοθεσίας την πήρα με τον άντρα μου γιατί μπορούσαμε, γιατί θέλαμε πολύ, γιατί το συγκεκριμένο παιδί χρειάζεται μία οικογένεια και δε θα θέλαμε το συγκεκριμένο παιδί να μείνει σε ένα ίδρυμα… είναι από Ελλάδα… δεν ξέρω από πού είναι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο… Φοβόμουν να το πω γιατί δε θέλω σε καμία περίπτωση να ακουστεί ως μία καλή πράξη που κάνει η Ευδοκία με τον άντρα της, δεν είναι μία καλή πράξη, είναι μία απόφαση ζωής…!

Δείτε το βίντεο: