Η Τζένη Μπαλατσινού απαντά δημόσια στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να γίνεται γιαγιά

05.10.2023
Η Τζένη Μπαλατσινού απαντά δημόσια στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να γίνεται γιαγιά
Photo: NDP Photo Agency
Άκουσε πολλά που αφορούν στην οικογένειά της η Τζένη Μπαλατσινού και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες πρακτικές η Τζένη Μπαλατσινού, όμως φαίνεται ότι αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν κάπως με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όπως τα παρουσιάζει και αφορούν στη μεγάλη της κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία φέρεται να είναι έγκυος, ενώ δεν είναι!

Με δυο stories θέλησε να διαψεύσει τα «κίτρινα» δημοσιεύματα η Τζένη Μπαλατσινού και, προφανώς, να κλείσει έναν δυσάρεστο κύκλο αναπαραγωγής της είδησης.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένεια μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυλοφορούν γνωρίζουν ήδη το φύλο του, την ημερομηνία γέννησης, συν το όνομα που θα πάρει. Φυσικά ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας και πώς χτυπάει η καρδιά της κόρης μου δίπλα του. Ξέρουν πότε θα γίνει ο γάμος, πού, τι θα φορέσω και γιατί δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν τα μάτια μου. Η "λεπτομέρεια" ότι κανένα σημείο της αφήγησης δεν συναντά την πραγματικότητα, δεν πτοεί τη φαντασία τους. Ούτε καν το γεγονός ότι το όλο story αφορά ένα κορίτσι 26 χρονών, που δικαιούται να μη διαβάζει ευφάνταστα - πλην αναληθή- σενάρια για το μέλλον του... Υ.Γ. Όχι δεν ράβομαι για τον γάμο της Αμαλίας, η οποία δεν παντρεύεται, ούτε περιμένει μωρό. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, αλλά και η μυθοπλασία έχει τα όριά της...», διαβάζουμε στο πρώτο story ενώ στο δεύτερο βλέπουμε το δημοσίευμα που μεταφέρει την «είδηση».

1_36.jpg

Τζένη Μπαλατσινού: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της - Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου και η διαγραφή

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2023 - 14:24