Ο Διονύσης Σχοινάς έχει γενέθλια και η Καίτη Γαρμπή τον αποθεώνει με τα πιο τρυφερά λόγια

06.10.2023
Ο Διονύσης Σχοινάς έχει γενέθλια και η Καίτη Γαρμπή τον αποθεώνει με τα πιο τρυφερά λόγια
Η Καίτη και ο Διονύσης, ο Διονύσης και η Καίτη. 26 χρόνια μαζί και κάθε μέρα ολοένα και πιο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι!

Τα 54 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα (6/10/2023) ο Διονύσης Σχοινάς και η αγαπημένη του, Καίτη Γαρμπή του ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία απίθανη ανάρτηση γεμάτη αγάπη, θαυμασμό, εκτίμηση, σεβασμό και ε΄ρωτα!

«Σήμερα έχει γενέθλια το πιο γλυκό, το πιο όμορφο, το πιο φωτεινό, το πιο σεξι, το πιο αληθινό, το πιο ευγενικό, το πιο γενναιόδωρο, το πιο δυνατό, το πιο καλόκαρδο πλάσμα που γνώρισα μέχρι τώρα στη ζωή μου!», γράφει η Καίτη, υπογραμμίζοντας πως έχει την τύχη να τον γνωρίζει 30 χρόνια και την τιμή τα 26 απο αυτά να είναι σύντροφοι!

Διονύσης Σχοινάς: Γιορτάζει 26 χρόνια με την Καίτη Γαρμπή και αποκαλύπτει πότε θα την αφήσει ελεύθερη

«Διονύση μου προσεύχομαι καθημερινά να σε έχει ο θεός καλά, να είσαι υγιής πνευματικά, σωματικά και ψυχικά και να έχεις άφθονα στη ζωή σου ολα τα καλά του Θεού Να τα εκατοστήσεις μωρό μου!!!», ολοκληρώνει η δημοφιλής τραγουδίστρια και μοιράζεται μια φωτογραφία του αγαπημένου της.

{https://www.instagram.com/p/CyDUcQGgdE1/}

Η Ναταλία Γερμανού και η Λένα Μαντά ήταν από τις πρώτες που ευχήθηκαν διαδικτυακά στην Καίτη για τον αγαπημένο της.

1_69.png

Όσο για το τρίτο μέλος της οικογένειας, τον Δημήτρη Σχοινά; Ο νεαρός που, πραγματικά είναι συγκλονιστικά ίδιος τόσο με τον πατέρα του όσο και με τη μητέρα του (αν είναι ποτέ αυτό δυνατό!) ακολουθεί στα βήματα των διάσημων γονιών του και φέτος το καλοκαίρι έκανε περιοδεία με τη μητέρα του, γεγονός που απόλαυσαν ιδιαίτερα και οι δύο.

{https://www.instagram.com/p/Cxa25TmNc_k/}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2023 - 13:10