Καίτη Γαρμπή: Μοιράστηκε μία φωτογραφία του γιου τους και φανερώθηκε η αλήθεια - Ιδού σε ποιον μοιάζει ο Δημήτρης!

10.09.2020
Καίτη Γαρμπή: Μοιράστηκε μία φωτογραφία του γιου τους και φανερώθηκε η αλήθεια - Ιδού σε ποιον μοιάζει ο Δημήτρης!
Έναν γιο, μονάκριβο έχουν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, τον οποίο λατρεύουν και καμαρώνουν κάθε στιγμή. Όσο για την ομοιότητα με τους γονείς του; Τα πράγματα ήταν από την αρχή ξεκάθαρα. Ο Δημήτρης είναι "φτυστός" ο πατέρας του. Ναι. Αλλά μήπως όχι τελείως;

Η Καίτη Γαρμπή μοιράστηκε χθες μια φωτογραφία του Δημήτρη και προκάλεσε "χαμό"! Ένα πορτρέτο του νεαρού ο οποίος κοιτάζει κατάματα τον φακό και χαμογελά θυμίζοντας σε πάρα πολλούς τη μητέρα του. Πρώτη φορά τόσο πολύ!

Εκείνη, βέβαια, στη λεζάντα ούτε καν υπονόησε κάτι τέτοιο. "Αχ αυτό το χαμόγελο σου!!!", έγραψε η περήφανη μανούλα, η οποία, αν κρίνουμε από το σχόλιο που έκανε λίγο πιο κάτω ο γιος της, παραβίβασε μυστική συμφωνία τους "Μα μου είπες ότι δεν θα την ανεβάσεις !!! 😂😂", γράφει σε σχόλιο ο Δημήτρης και καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει παρασκήνιο!

Στο θέμα μας όμως. Η φωτογραφία αυτή προκάλεσε "θύελλα" σχολίων υπέρ του #teamKaiti. Με πρώτη και καλύτερη τη Ναταλία Γερμανού, η οποία σχολίασε, χαριτολογώντας, το εξής: "Καλά, η ΚΑΙΤΗ ΣΕ ΑΓΟΡΙ -καμμία ομοιότητα με τον ... (άστο το χοντραίνω)".

Ιδού η φωτογραφία!

Είναι πράγματι ένα πολύ ενδιαφέρον κράμα ο Δημήτρης, ο οποίος, για την ιστορία, έχει κληρονομήσει το μουσικό ταλέντο των γονιών του.

Παραμένει "φτυστός" ο πατέρας του...

... αλλά στο βλέμμα τη βλέπουμε και τη μαμά Καίτη. Να τα λέμε κι αυτά!

Όσο για τον Διονύση Σχοινά; Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις, ο περήφανος μπαμπάς δεν έχει λάβει μέρος στον δημόσιο σχολιασμό περί ομοιότητας! Ίσως προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ!; Αστειευόμαστε φυσικά!