Η Ζέτα Μακρυπούλια παντρεύεται - Όχι όμως τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

09.09.2020
Η Ζέτα Μακρυπούλια παντρεύεται - Όχι όμως τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Φόρεσε, μάλιστα και το μονόπετρο όλο καμάρι!

Μια πολύ διαφορετική έναρξη είχε σήμερα το Ρουκ Ζουκ, με την παρουσιάστριά του, Ζέτα Μακρυπούλια να λικνίζεται χαμογελαστή υπό τους ήχους του τραγουδιού "Θα σε πάρω να φύγουμε", στο τέλος του οποίου καμάρωσε για το μονόπετρο που φορούσε στο χέρι της.

Ναι ναι, καλά διαβάζετε. Μονόπετρο. Λίγο φαρδύ βέβαια, γιατί το φορούσε στον δείκτη της, όμως... μονόπετρο. Και αληθινό, όπως εξήγησε στη συνέχεια.

"Σήμερα είναι εδώ ο άντρας μου", είπε αμέσως μετά και κάλεσε στο πλάι της τον Τάσο, όπου Τάσος, παίκτης της ομάδας "Κουνουπάκια" ο οποίος της είχε στείλει λουλούδια λίγο νωρίτερα, με το μονόπετρο που πηγαίνει από γενιά σε γενιά και μια πρόταση για την υπόλοιπη ζωή τους [φωτό κάτω] Τον υποδέχτηκε, μάλιστα στο πλατό υπό τους ήχους του παραδοσιακού "Σήμερα γάμος γίνεται"!

Στη συζήτηση που ακολούθησε, η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε ότι βρήκε τον άντρα της ζωής της και ότι σταματά να ψάχνει πια. Έστειλε φιλιά στην πεθερά της, λέγοντας της, όμως, ότι θα το στενέψει λίγο το δαχτυλίδι και λίγό αργότερα προσπάθησε να πείσει τον "αγαπημένο" της να μην πάνε στην Πάρο "γιατι θα έχουν μπλεξίματα". Διάλεξαν τελικά τη Νάξο, με τον σκηνοθέτη του παιχνιδιού να τους κάνει πλάκα επιλέγοντας τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη ως μουσική υπόκρουση.

Από όσα είδαμε, η Ζέτα και ο Τάσος το απόλαυσαν ιδιαίτερα το "παιχνίδι" αυτό μεταξύ σοβαρού και αστείου. Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι!

Για την ιστορία πάντως, η ομάδα του "γαμπρού" (που είχε εμφανιστεί και πέρσι στο παιχνίδι, όπου ο Τάσος ερωτεύτηκε τη Ζέτα) έχασε στο σημερινό παιχνίδι (9/9/2020) και απευθυνόμενη στον σκηνοθέτη της που, προφανώς, αστειευόταν στο... αυτί της, η Ζέτα είπε ξεκάθαρα "Θάνο, τα είπαμε αυτά. Με τον άντρα μου θα τα λέμε. Φεύγει από το παιχνίδι. Όχι από τη ζωή μου".