Η Ρούλα Ρέβη παρουσιάζει επίσημα τα παιδιά της με τον πιο απίθανο τρόπο

09.09.2020
Η Ρούλα Ρέβη παρουσιάζει επίσημα τα παιδιά της με τον πιο απίθανο τρόπο
Γενέθλια έχουν σήμερα ο Άγγελος και η Ειρήνη και η διάσημη μητέρα τους αποφάσισε να μοιραστεί μερικές φανταστικές φωτογραφίες τους.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014 στην Αμερική και η ευτυχία τους έχει στο μεταξύ ολοκληρωθεί από τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους, Άγγελο Μιχαήλ και Ειρήνη Χρυσή.

Σήμερα (9/9/2020) τα "διδυμάκια" γίνονται 5 ετών και η διάσημη μαμά τους τους αφιέρωσε (μέχρι στιγμής) τρεις αναρτήσεις.

Στην αρχή είδαμε ένα κεράκι μαζί με μια γενική ευχή.

Στη συνέχεια, η Ρούλα Ρέβη "παρουσίασε" την κόρη της. "Είναι η Ειρήνη μας και είναι υπεροχη !!!! Χρόνια πολλά στα θαύματα μας 🙏❤️5 και δεν φοβόμαστε τίποτα", διαβάζουμε στη λεζάντα και οι φωτογραφίες της μικρής είναι απίθανες.

Αμέσως μετά, ήρθε και η σειρά του Άγγελου. "Είναι ο Άγγελος μας και είναι υπεροχος ! Χρόνια πολλά στα θαύματα μας! 5 και θα σώσουμε τον κοσμοοοοοο Άγγελε . Σε λατρευω ❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏", διαβάζουμε στη λεζάντα πλάι στις 3 φωτογραφίες του νεαρού και ιδού: