Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει το μόνο «αγκάθι» στη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα

06.10.2023
Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει το μόνο «αγκάθι» στη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Θα έκαναν μαζί παρουσίαση κάποιας εκπομπής και ποια θα ήταν αυτή;

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι παντρεμένοι εδώ και 8 χρόνια ενώ τα δίδυμα παιδιά τους, Ειρήνη και Άγγελος συμπλη΄ρώνουν την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Μιλώντας στις κάμερες, πρόσφατα, η γνωστή φωτογράφος παραδέχτηκε πως για την ίδια δεν αποκλείει στο γεγονός να τη δούμε στην τηλεόραση ενώ στην ερώτηση αν θα έκανε κάποια εκπομπή μαζί με τον συζύγό της, απέκλεισε κατηγοριματικά το lifestyle χώρο γιατί, πολύ απλά «ο Αποστόλης δεν το "έχει"» και το παιχνίδι γιατί δεν το «έχει» εκείνη. Ίσως μια ταξιδιωτική εκπομπή ήταν κάτι πιο κατάλληλο για τους δυο τους.

Στο πλαίσιο της συζήτησης αυτής ακούσαμε τη Ρούλα Ρέβη να αποκαλύπτει πως το μόνο «αγκάθι» στη σχέση της με τον αγαπημένο της είναι η οδήγηση.

«Συνήθως τσακωνόμαστε για την οδήγηση. Είναι το μόνο μας αγκάθι στη σχέση αυτή. Εγώ πιστεύω ότι οδηγώ πολύ καλύτερα από όλη τη Γη, οπότε όταν οδηγεί εκείνος νομίζω ότι του σπάω τα νεύρα», είπε συγκεκριμένα η φωτογράφος ενώ όταν ρωτήθηκε για τα πιο ωραία κοντινά στην ελληνική σόουμπιζ ανέφερε την Ελένη Μενεγάκη και τη Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία τη δένει και μια πολύ στενή σχε΄ση, από γυναίκες και από άντρες, φυσικά «το αγόρι της».

Η Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει τον Αποστόλη Τότσικα ολόγυμνο και η κόρη τους απαθανατίζει μια τρυφερή στιγμή τους

Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2023 - 12:24