Paris Hilton: Για ποιον λόγο χλευάστηκε όταν περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού

Paris Hilton: Για ποιον λόγο χλευάστηκε όταν περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού
Η 42χρονη fashionista Paris Hilton ανέλαβε χρέη μοντέλου για λογαριασμό ενός διάσημου brand κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Η πλούσια κληρονόμος της οικογένειας Hilton άφησε στην άκρη το συνηθισμένο της «Barbie» στυλ και ντύθηκε στα μαύρα, αλλά δεν ήταν αυτό που έκανε τον κόσμο να μιλάει για αυτή. Ήταν ο τρόπος που περπάτησε στην πασαρέλα που έχει γίνει viral.

Η Paris Hilton περπάτησε για τον Mugler κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας του οίκου του. Η ντίβα ήταν ντυμένη στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω, μαζί με τις γόβες της και μια τσάντα. Είχε τα μαλλιά της κότσο και ελάχιστο μακιγιάζ αλλά με ένα πολύ τολμηρό και έντονο eyeliner.

Paris Hilton: Το πιο τρελό δώρο για τον γιο της ήρθε από τις Kardashians και είναι το αγαπημένο της

Κι ενώ η Paris περπατούσε στην πασαρέλα με απόλυτη αυτοπεποίθηση, η κινήσεις της προκάλεσαν ανάμεικτες αντιδράσεις από τον κόσμο ειδικά στα social media. Στο βίντεο της από την πασαρέλα κάποιοι παρατήρησαν το πόσο «περίεργο» ήταν το περπάτημα της.

{https://www.instagram.com/p/Cx559v2oHrE/}

Άλλοι φυσικά υποστήριξαν την σταρ, επισημαίνοντας ιδιαίτερα πόσο απίστευτα φαίνονται τα πόδια της! «Είμαι έκπληκτος με τα γυμνασμένα πόδια της», σχολίασε ένας fan. «Αυτά τα πόδια;! Δεν με νοιάζει πώς περπατάει» πρόσθεσε ένας άλλος.

Η αλήθεια είναι ότι η Paris έχει το δικό της στυλ καθώς με τα χρόνια, έχει κάπως σήμα κατατεθέν αυτό το περπάτημα. «Πηγαίνει τη βόλτα της. Το κάνει από τη δεκαετία του ’90 και δεν πρόκειται ποτέ να προσπαθήσει να περπατήσει σαν μοντέλο της πασαρέλας γιατί είναι η Paris Hilton», επεσήμανε δικαίως μια fan.

{https://www.instagram.com/p/Cx8sEaZtbEc/}

Bέβαια η Paris δεν έδωσε καμία σημασία στα σχόλια γιατί φέτος βιώνει την καλύτερη χρονιά της ζωής της. H βαθύπλουτη κληρονόμος είναι μητέρα ενός παιδιού το οποίο απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο με τον σύζυγό της Carter Reum.

Paris Hilton: Η τρομακτική εμπειρία της έκτρωσης και η «προγραμματισμένη» προσπάθεια να κάνει κοριτσάκι

«Ανέκαθεν ήταν το όνειρό μου να γίνω μαμά και είμαι ευτυχισμένη που με τον Carter βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε τη δική μας οικογένεια μαζί, οι καρδιές μας πλημμυρίζουν από αγάπη για το αγοράκι μας» είχε δηλώσει τότε.

{https://www.instagram.com/p/Cx6c_v3PGnz/}

Ο σύντροφός της είναι συγγραφέας και επιχειρηματίας καθώς και μακροχρόνιος φίλος της οικογένειάς της.



Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2023 - 14:31