Maestro: Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς και πότε ο τρίτος

26.03.2024
Maestro: Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς και πότε ο τρίτος
Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμα και η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν έχει αρχίσει.

Την Πέμπτη 16 Μαΐου κάνει πρεμιέρα στο MEGA το Maestro 2 ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix με τον τίτλο Maestro in Blue, βέβαια, όπως είχε συμβεί και στον πρώτο.

{https://www.instagram.com/p/CyTpw-Zt5SP/}

Επιστρέφει η δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες.

4_26.png

Τον Μάιο του 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Ένα mini reunion για τους πρωταγωνιστές του Maestro με αφορμή τον Ιππόλυτο

0_12.png

Η σειρά διεθνών προδιαγραφών θα συναντήσει και πάλι το κοινό σε κάθε γωνιά του κόσμου που μπορεί να μην μιλά ελληνικά, ξέρει όμως να εκτιμά τη δυνατή πλοκή, τις εξαιρετικές ερμηνείες και τα μαγευτικά πλάνα που κατάφεραν να βάλουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της μυθοπλασίας!

{https://www.instagram.com/p/CyiCrnENacW/?img_index=1}

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και πάλοι οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη ενώ στο καστ αναμένεται να προστεθεί και ο Νίκος Ψαρράς. Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε στον ρόλο του Κανέλλου Λάσκαρη (ή θείου Σίναμον, αν προτιμάτε) αναλαμβάνει τον ρόλο του δικηγόρου της Στεφανίας Γουλιώτη, τηλεοπτικής συζύγου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (και μητέρα του παιδιού του πια).

{https://www.instagram.com/p/Ctwi9tItc_L/}

Στον ρόλο του Δημοσθένη, του αστυνομικού διευθυντή των Παξών που αναλαμβάνει τις έρευνες για τον θάνατο του Χαλάλαμπου ο Κώστας Μπερικόπουλος [φωτό κάτω]

maestro2backstage.jpg

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

Τελευταία τροποποίηση στις 26.03.2024 - 11:35