Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη ακόμη

26.03.2024
Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη ακόμη
Πέντε επεισόδια πριν από το τέλος και η αγωνία κορυφώνεται στη Μάγισσα του ΑΝΤ1.

Ο Μάρκος, ο Αντρέι και ο Μιχαήλ βρίσκουν καταφύγιο στη σπηλιά του Τζανέτου κι εκεί ο τελευταίος βλέπει το ένοχο παρελθόν του να «σκάει» με βία στο κεφάλι του, τη στιμή που στον πύργο των Λασκαραίων, οι Γερακάρηδες με τον Τζανή κρίνουν το μέλλον της Θεοφανώς. Η Κυπριανή καταφέρνει να τους πείσει να τη θανατώσουν ενώ ο Σπήλιος καταστρώνει ένα σχέδιο, ώστε ο θάνατος της Θεοφανώς να εξυπηρετήσει κι άλλους σκοπούς, ενώ η Γερακίνα προσπαθεί να εμποδίσει αυτή την εξέλιξη βάζοντας τέλος στον κύκλο του αίματος.

{https://www.youtube.com/watch?v=rnmTPti0Pr8&ab_channel=ANT1TV}

Στο μεταξύ, η Δαμιανή που έχει καταλάβει πως η κόρη της την υποψιάζεται για τη δολοφονία της Αναστασίας δεν θέλει να ρισκάρει το παραμικρό και την κλειδώνει στον οντά της, όμως εκείνη, ψάχνει να βρει τρόπο να δραπατεύσει και να φτάσει στους δικούς της που ξέρει πως κάπου κρύβονται, ενώ τα σχέδια του Μισέλ και της Σκεύως να δραπετεύουν μαζί ναυαγούν.

5_53.png

Βλέποντας πως εξελίσονται τα πράγματα, η Θεοφανώ ζητάει να τη σκοτώσουν στο Ταίναρο, εκεί όπου δολοφονήθηκε και η μητέρα της, ελπίζοντας πως εκεί, κατά κάποιον τρόπο θα έχει την ασπίδα της Αναχίτ.

Την ίδια ώρα, η Ρηνιώ βρίσκει τον Κανέλλο και του αποκαλύπτει τις υποψίες της σχετικά με την ανάμειξη της μητέρας της στον θάνατο της Αναστασίας (και όχι μόνο) κι εκείνος, τρελαίνεται όταν αντιλαμβάνεται το ποιόν της γυναίκας για την οποία κατάστρεψε τη ζωή του ολόκληρη.

Η Μάγισσα: Κανέλλος και Δαμιανή σε άγρια σύγκρουση

Με τη βοήθεια της Αγάθης, η Ρηνιώ το σκάει και εκείνη βρίσκει τους υπόλοιπους άντρες της οικογένειάς της στη σπηλιά του Τζανέτου, όπου τους λέει τα πάντα.

89_21.png

«Είμαι σίγουρη ότι η μάνα σκότωσε την Αναστασία και οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να σκοτώσουν και τη Θεοφανώ απόψε το βράδυ», τους λέει καλώντας τους να κάνουν κάτι να τη σώσουν. Ο Μάρκος και ο Αντρέι δίνουν τα χέρια και οδεύουν μαζί προς έναν κοινό στόχο. Άραγε θα παραμείνουν σύμμαχοι ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον; Μένει να δούμε στη συνέχεια.

{https://www.youtube.com/watch?v=kwQY_V7ReQQ&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.03.2024 - 14:19