Νίκος Ψαρράς για Μάγισσα: Η βωμολοχία, τα spoiler και γιατί ο Κανέλος είναι ξυρισμένος και ανύπαντρος

23.11.2023
Νίκος Ψαρράς για Μάγισσα: Η βωμολοχία, τα spoiler και γιατί ο Κανέλος είναι ξυρισμένος και ανύπαντρος
Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ήταν ο Νίκος Ψαρράς και μίλησε, μεταξύ άλλων και για τη σειρά Μάγισσα στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είναι, χωρίς αμφιβολία, η Μάγισσα του ΑΝΤ1 και ο Νίκος Ψαρράς, ως Κανέλλος Λάσκαρης ένας από τους πιο αγαπημε΄νους ρόλους, όχι μόνο για το κοινό αλλά και για τον ίδιο.

«Τον αγαπώ πάρα πολύ τον Κανέλλο», είπε, μεταξύ άλλων ο ηθοποιός ο οποίος έδωσε και μία απάντηση σε όσους αναρωτιούνται αφενός γιατί ο Κανέλλος δεν ε΄χει γένια (σε αντίθεση με όλους, εκτός του Πετρούνη, αρσενικούς της σειράς) αφετέρου γιατί δεν έχει παιδιά.

Γιώργος Κιμούλης: Στην αντεπίθεση με αγωγές ενώ ζητά αποζημίωση ύψους €731.227,80 από Δούκα, Χρυσικού και Ψαρά - Η απάντησή τους

«Ο Κανέλλος δεν έχει γένια γιατί είναι πολυταξιδεμένος, και άρα πιο εξευρωπαϊσμένος και δεν έκανε παιδιά γιατί ερωτεύτηκε. Και ερωτεύτηκε τόσο πολύ που όλα τα άλλα τα άφησε στην άκρη και ασχολείται μόνο με τον πύργο του», είπε ο Νίκος Ψαρράς, αναφερόμενος φυσικά στα απαγορευμένα συναισθήματα που τρέφει εδώ και χρόνια για τη Δαμιανή, τη σύζυγο του μεγάλου του αδελφού και αρχηγού της φαμίλιας, Μιχαήλ.

Τηλεόραση: H Μάγισσα- Όλες οι λεπτομέρειες της ακριβότερης σειράς της χρονιάς - Ηλεία Οικονομία

Σχετικά με την έντονη βωμολοχία, που σχολιάστηκε πολύ, όπως επίσης και οι ερωτικές αλλά και βίαιες σκηνές της σειράς, ο Νίκος Ψαρράς υπενθύμισε κάτι που είναι ήδη γνωστό και αφορά στο ότι αρχικά, η σειρά επρόκειτο να προβληθεί στις 10:30 μ.μ. και όχι στις 9 που προβάλλεται τελικά, οπότε ίσως μερικά πρα΄γματα να έχουν ξεφύγει.

Η Μάγισσα: Το μεγαλύτερο spoiler από όλα αφορά στην ταυτότητα του Αντρέι που τελικά θα φέρει... Σασμό

Θα υπάρξει δεύτερος κύκλος; Ο Νίκος Ψαρράς λέει πως τα γυρίσματα ολοκληρώνονται περίπου τον Ιανουάριο και απο΄ εκεί και πέρα αποφασίζει το κανάλι, οπότε γι αυτό το το κομμάτι αναμένουμε, όμως ξεκαθάρισε πως η Μάγισσα/Θεοφανώ δεν θα εξαφανιστεί και, φυσικά, αυτό είναι λογικό. «Επειδή είναι μία Μάγισσα με καλές προθέσεις, όλο και κάποιος την προστατεύει. Επίσης είναι και η πρωταγωνίστρια μας. Αν χαθεί η Έλλη Τρίγγου από την σειρά, χαθήκαμε», λέει συγκεκριμένα.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.11.2023 - 16:42