Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ αντιμέτωπη με τον σκοτεινό εαυτό της και ο Μάρκος με το πεπρωμένο του

22.11.2023
Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ αντιμέτωπη με τον σκοτεινό εαυτό της και ο Μάρκος με το πεπρωμένο του
Η Θεοφανώ και ο Μάρκος ετοιμάζονται να κλεφτούν αλλά αυτό, μάλλον, «δεν το θέλει ούτε ο Θεός», όπως λέει και ο λαός μας.

Μη βρίσκοντας άλλη λύση, ο Μάρκος και η Θεοφανώ έχουν πάρει την απόφαση να εγκαταλείψουν τους πάντες και τα πάντα και να ζήσουν τον έρωτά τους κάπου μακριά. Έλα, όμως που λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο (ή, μάλλον, ΤΟΥΣ ξενοδόχους).

Από τη μία η Θεοφανώ ακολουθεί την Αγάθη στο μοναστήριο χωρίς να γνωρίζει ότι η μοναχή που τη μεγάλωσε σαν μάνα είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Η Αγάθη την οδηγεί μπροστά στο Ιερατείο, όπου αναγκάζεται να ομολογήσει το «χάρισμά» της, όμως τα πράγματα θ' αποδειχθούν ιδιαιτέρως περίπλοκα για εκείνη και η νύχτα θα τη βρει στο μπουντρούμι μην μπορώντας ούτε να φύγει, ούτε να ειδοποιήσει τον Μάρκο, ο οποίος, όμως αντιμετωπίζει μια άλλη έκτακτη και πολύ σοβαρή εξέλιξη στον πύργο.

{https://www.youtube.com/watch?v=8an10Tnq33I&ab_channel=ANT1TV}

Καλώντας οικογενειακή συγκέντρωση, η Μιχαήλ ανακοινώνει σε όλους την απόφασή του να κάνει ένα βήμα πίσω και να παραχωρήσει τη θέση του στην κορυφή της οικογένειας στον Μάρκο, ο οποίος ήταν φυσικά ανέκαθεν ο διάδοχος των Λασκαραίων αλλά να που η ζωή (ή, μάλλον, ο πατέρας του) φέρνει την εξέλιξη αυτή νωρίτερα.

Οι Πανθέοι: Το όνειρο γίνεται εφιάλτης (και όχι μόνο για έναν Πανθέο)

Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη και ο Τζανής δεν μπορεί να συγκρατήσει την ταραχή του, όσο κι αν προσπαθεί να τον «μαζέψει» η μητέρα του, η Δαμιανή

{https://www.instagram.com/p/Cz8v-jrKtlH/}

Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τη Θεοφανώ για να το σκάσουν, αλλά αγνοεί τι της έχει συμβεί και έτσι, το επόμενο πρωί, ο Πύργος των Λασκαραίων θα ξυπνήσει με νέο... καπετάνιο, αν και από το πιο μεγάλο spoiler που κυκλοφορεί για τη σειρά προκύπτει ότι πολύ σύντομα, άλλος θα βρίσκεται στο τιμόνι της φαμίλιας (και θα διεκδικεί μάλιστα τη Θεοφανώ).

{https://www.youtube.com/watch?v=8an10Tnq33I&t=76s&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.11.2023 - 15:59