Celine Dion: Η συγκινητική ανάρτηση για τον σύζυγό της που δεν ζει πια και η ματαίωση των εμφανίσεών της λόγω υγείας

15.01.2022
Celine Dion: Η συγκινητική ανάρτηση για τον σύζυγό της που δεν ζει πια και η ματαίωση των εμφανίσεών της λόγω υγείας
Ο René Angélil έφυγε από τη ζωή στις 14 Ιανουαρίου 2016 και η σύζυγός του δεν τον ξεχνά ποτέ!

Έξι χρόνια από τον θάνατο του επί 21 χρόνια συζύγου της (και πολλά ακόμη συντρόφου της) η Celine Dion μοιράστηκε μια πολύ συναισθηματική ανάρτηση εκφράζοντας την έντονη θλίψη της και το πόσο της λείπει.

"Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι είμαι μια χαρά. Σε σκέφτομαι τουλάχιστον 100 φορές γιατί στην ηχώ της φωνής μου ακούω τα λόγια σου σα να είσαι εκεί... Μου λείπεις", γράφει η 53χρονη σταρ και μοιράζεται μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του.

Celine Dion - Rene Angelil: Μια απίθανη ιστορία αγάπης 30 ετών

Η Celine γνώρισε τον Rene όταν ήταν 12 ετών κι εκείνος 38. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν πια 19 ετών και δεν χώρισαν στιγμή μέχρι τον θάνατό του από καρκίνο του λάρυγγα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1994 και έχουν τρεις γιους, τον 20χρονο, σήμερα, Rene Charles και τους 11χρονους Eddie και Nelson.

Η ακύρωση των εμφανίσεων και το πρόβλημα υγείας

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση για τον Rene η Celine έκανε ακόμη μία όπου στην ουσία ενημέρωνε τους θαυμαστές της ότι οι υπόλοιπες εμφανίσεις που είχαν προγραμματιστεί για τη Βόρεια Αμερική στο πλαίσιο της μεγάλης της περιοδείας με τίτλο "Courage World Tour" ματαιώνονται καθώς ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί καιρό δεν λέει να υποχωρήσει.

"Πραγματικά ήλπιζα να είμαι καλά μέχρι τώρα αλλά υποθέτω ότι πρέπει να κάνω κι άλλη υπομονή και να ακολουθήσω τις συμβουλές των γιατρών μου. [...] θα χαρώ πολύ να έχω την υγεία μου ξανά, όπως και όλοι να βγούμε από αυτή την πανδημία και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή ξανά.", γράφει, μεταξύ άλλων η σταρ ενώ στο τέλος ευχαριστεί τους πάντες για τα καλά λόγια και τις ευχές. Κι από εμάς περαστικά.