Η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη, μια αγκαλιά και μία απειλή

07.12.2023
Η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη, μια αγκαλιά και μία απειλή
Οι δύο παρουσιάστριες του Mega μοιράστηκαν μια προσωπική τους στιγμή και οι φανς ενθουσιάστηκαν τόσο από τη φωτογραφία, όσο και τη λεζάντα.

Η Ελένη Μενεγάκη και η Ελεονώρα Μελέτη έχουν ένα κάποιο... «παρελθόν» και ενώ οι «κακές γλώσσες» τους ήθελαν να έχουν πρόβλημα μεταξύ τους, εκείνες αποδεικνύουν ξανά και ξανά πως δεν έχουν απολύτως τίποτα να τις χωρίζει.

Για την ιστορία θυμίζουμε πως το 2005, η Ελονώρα Μελέτη ανέλαβε να «σερβίρει» τον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1. Τα προηγούμενα 10 χρόνια τη θέση αυτή είχε η Ελένη Μενεγάκη η οποία τότε στάθηκε «απέναντι» στη διάδοχό της από τη συχνότητα του Alpha από όπου σταμάτησε το 2020 και ύστερα από κενό ενός έτους επέστρεψε στο Mega, όπου και συνάντησε την Ελεονώρα η οποία ήταν ήδη εκεί.

Οι δυο γυναίκες έχουν δώσει συνεντεύξεις η μία στην άλλη και τώρα μοιράστηκαν μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία τις βλέπουμε αγκαλιά να έχουν «σκάσει» στα γέλια, προφανώς στο πάρκινγκ του σταθμού.

Η ίδια φωτογραφία, διαφορετικές λεζάντες η καθεμία...

«Μας έπιασαν τα γέλια που ήρθαμε και οι δυο μας με φόρμα στο στούντιο», έγραψε η Ελένη και η Ελεονώρα της σχολίασε αμέσως.

{https://www.instagram.com/p/C0i_z4BtQsR/}

6_19.png

Η Ελεονώρα, όμως, υπήρξε πιο... παιχνιδιάρα στα όσα έγραψε, εξαπολύοντας και μία ευθεία απειλή: «Τα καλύτερα λέγονται όταν είσαι σε… φόρμα!!! (οποίος δεν γελάσει με το χιούμορ μου δεν του ξανά μιλάω!)», διαβάζουμε και η Μενεγάκη ήταν από τους πρώτους που θαύμαστε το πνεύμα της.

{https://www.instagram.com/p/C0jGyMQsjXK/}

9_7.png

Τελευταία τροποποίηση στις 07.12.2023 - 14:45