Angelina Jolie: Τι είναι αυτό που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή και την καριέρα της

Angelina Jolie: Τι είναι αυτό που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή και την καριέρα της
Παρά το γεγονός ότι είναι μια σημαντική προσωπικότητα του Χόλιγουντ επί δεκαετίες, φαίνεται ότι η Angelina Jolie έχει κάτι άλλο στο μυαλό της και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ.

Ήδη έχει στα σκαριά πέντε projects, όπως τις ταινίες Maude v Maude, Maria, Maleficent 3, Every Note Played και Kung Fu Panda 4. Αλλά φαίνεται ότι ενώ έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα, έχει κρυφές σκέψεις να τα αφήσει όλα πίσω όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην Wall Street Journal, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για την «ανθυγιεινή» σκηνή του Λος Άντζελες και για το πώς τα σχέδιά της να ταξιδέψει έξω από τη σκηνή της υποκριτικής μπορεί να πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό.

Η Angelina Jolie ενθουσιασμένη με το Κατάκολο και την περιοχή - Τελευταία μέρα γυρισμάτων για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας

«Είναι μέρος αυτού που συνέβη μετά το διαζύγιό μου – έχασα την ικανότητα να ζω και να ταξιδεύω ελεύθερα. Θα μετακομίσω όταν μπορώ», είπε η ηθοποιός σχετικά με τη μετακόμισή της στην Καμπότζη στο μέλλον. «Μεγάλωσα σε αρκετά ρηχό μέρος. Από όλα τα μέρη στον κόσμο, το Χόλιγουντ δεν είναι ένα υγιές μέρος. Άρα αναζητώ την αυθεντικότητα».

Angelina Jolie: Αποκαλύπτει την τραγική επίπτωση του διαζυγίου της με τον Brad Pitt για εκείνην και τα παιδιά της

Τώρα, μπορεί να αναρωτιέσαι: τι εννοεί ότι «έχασε την ικανότητα» να ταξιδεύει; Λοιπόν, έχει να κάνει με το πολύκροτο διαζύγιο της από τον Brad Pitt. Λόγω της δικαστικής μάχης, δεν μπορεί να μετακινηθεί ακόμα (και για να είμαστε δίκαιοι, μπορεί να περιμένει μέχρι όλα τα παιδιά της να κάνουν τα δικά τους πράγματα στη ζωή τους). Αλλά σίγουρα το ενδεχόμενο η Jolie να μη ζει πια στο Χόλιγουντ μπορεί να είναι κάτι κοντινό στο μέλλον, προκειμένου να ζήσει τη ζωή της με τους δικούς της κανόνες.

Ο Brad Pitt απαντά στις βαριές κατηγορίες του Pax - Τι αποκαλύπτουν φίλοι του για τη σχέση του με την οικογένεια

Να θυμήσουμε ότι η Jolie και ο Pitt άρχισαν να βγαίνουν το 2005 και παντρεύτηκαν το 2014. Χώρισαν το 2016 και έκτοτε βρίσκονται σε μακρά διαδικασία διαζυγίου για την επιμέλεια των έξι παιδιών και των περιουσιακών τους στοιχείων.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.12.2023 - 16:55